Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

ברשותי גולף 1.6 2007. הצמיגים שעל הרכב כבר בלויים ומורכבים עליו מיומו הראשון ,בני 3 וחצי שנים (אלה פירלי P6000 ירוקים). החריצים שעליהם אמנם בגובה סביר, אך המיגים עצמם יבשים מאוד וסדוקים.

התחלתי לברר קצת לגבי צמיגים במידה המתאימה לי שהיא 195/65 R15 וראיתי שיש מבחר רחב יחסית. אני יודע שדגמים רבים של רכבים אירופאים מגיעים עם אחד מהנ"ל, או מישלין או קונטיננטל. בבירור שעשיתי שכלל קצת חיפוש באינטרנט ובפורום ראיתי שלגבי המישלינים הדעות חלוקות, יש כאלה שאומרים שזהו מותג שמחירו מנופח והתמורה לא מי יודע כמה... לעומתם הקונטיננטל קיבלו ביקורות טובות. אני מעוניין בצמיג בעיקר שקט שייספק נוחות ובטיחות ופחות ידגיש ביצועים. ראיתי שהדגמים הבולטים של מישלין במידה הזאת הם ה-ENERGY ושל קונטיננטל הם הפרימיום קונטקט.

אשמח לשמוע חוות דעת ממי שהיה או יש לו ניסיון עם אחד מהדגמים הנ"ל או ממי שבקיא בתחום.

תודה ושבוע טוב

פורסם

קניתי לפני כחודש צמיגי מישלין energy saver מידה 195/65/15 , לטעמי צמיג טוב.

אמנם קצת יקר אבל אני מעדיף שקט של חברה טובה מעוד כמה שקלים בכיס , לגבי האופציה השניה אין לי נסיון .

בהצלחה

פורסם

אני קניתי מישלין Energy לA3 שלי לפני מספר חודשים.

לפני כן היו לי Pierrli P6000.

ההבדל הוא משמעותי, המישלין הרבה יותר שקטים.

מבחינת אחיזה, לא ראיתי הבדל, לא ברטוב ולא ביבש.

שניהם אחזו מצויין!

נדב

פורסם

לפי מיטב זכרוני, לפי מחירון tire4u באותה תקופה.

בדוק את המחיר שם, ודרוש מכל פנצ'ריה את המחיר הזה (כולל התקנה כמובן).

פורסם

אל תצפה לאחיזה טובה מהמישלין - אלו צמיגים "ירוקים" שאמורים להחזיק כמה שיותר על חשבון האחיזה.

הקונטיננטל מהדגם שכתבת טובים הרבה יותר, אוחזים יותר טוב אך מחזיקים פחות.

לטעמי, כדאי להתפשר על אורך חיים אבל לא על אחיזה.

אני גם בדעה שתוספת של עוד כמה מאות שקלים לרביעיה תמורת אחיזה משופרת, שווה את מחירה.

אם לוקחים בחשבון שצמיגים מחליפים כל 3-4 שנים, התוספת זניחה.

• תוכן חדש...