Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש רכב חדש.

הרכב הוא רכב שני במשפחה, התקציב הוא עד 120 אלף (למכונית חדשה כמובן).

כרגע אני נוסע על סובארו אימפרזה 2004 עם 82 ק"מ (קנויה גם היא ישר מהיבואן), שבילתה את זמנה בנסיעות בינעירוניות ועירוניות יחדיו, וכך גם עתיד לבלות את חייו הרכב החדש.

הדגשים הם על רכב נוח, עם ביצועים סבירים וצריכת דלק סבירה.

בכל מקרה, הדגם שייקנה הוא הדגם המוצע הבסיסי ביותר.

הבנתי שמאזדה 3 החדשה היא המומלצת ביותר מבין המשפחתיות, הן מבחינת שמירת ערך,הנאה מנהיגה ונוחות.

ללכת כמו כל עם ישראל על המאזדה או לשנות כיוון ולנסות משפחתית אחרת? (קורולה\I30\פוקוס\מגאן\B3 וכו')

תודה :):-D

פורסם

בדוק את סקודה אוקטביה ופולקסוואגן ג'טה בגרסאותיהן הבסיסיות בקבוצה 2. מציעות תא נוסיעם איכותי ומרווח. מנוע בעל ביצועים סבירים בהחלט, אך לא יותר מזה עם הגיר האוטומטי. לג'טה יש אופציה גם לגיר DSG שמוזיל את המחיר ומשפר את צריכת הדלק והביצועים. אבזור הבטיחות בג'טה מספק, באוקטביה חסרות 2 כריות אויר מסוג וילון ויש רק 4 כריות. בקרת יציבות יש בשתיהן.

גם יונדאי I30 היא אופציה טובה, היא מרווחת ונעימה לנסיעה ותא הנוסעים שלה בהחלט היווה קפיצת דרך לעומת האלנטרה.

הפוקוס למרות הוותק גם היא מכונית מעולה, הביצועים גם שם לא מרשימים במיוחד אבל היא מאוד נוחה וגם מהנה לנהיגה. לי אישית הכי נעים בתא הנוסעים שלה. יש גם אופציה לסטיישן במחרי אטרקטיבי.

גם המאזדה היא אופציה, נראית מאוד טוב מבחוץ ובפנים ומציעה איבזור בטיחותי מלא.

אני לא הייתי בוחר בקורולה עקב מחסור בכריות אויר, המגאן כבר הוחלפה בפלואנס, שאמורה להגיע ארצה ממש ממש בקרוב אך טרם ידועים פרטים על מחירים, אבזור ולא פורסמו מבחני דרכים.

אני הכי פחות מתחבר ל-B3, היא מאוד בסיסית בתא הנוסעים ולמרות שהיא נחשבת לנוחה מאוד לדעתי היא קצת מתנדנדת מדי (מזכירה לי את הקורולה בתחום הזה). אני חושב שהמתחרות עולות עליה ברוב התחומים ואני אישית לא הייתי בוחר בה.

בהצלחה!

פורסם
אתה נעול על רכב משפחתי? סופר מיני לא תספק את הסחורה כרכב שני במשפחה?

אני דיי סגור על משפחתית. האמת היא שבהתחלה לא הייתי סגור,הלכתי לסוכנות סוזוקי ובדקתי את הסוויפט/SX4 והן לא התאימו בגודל, המסקנה היא שאני צריך רכב גדול יותר מסופר-מיני.

המלצות מיוחדות על מאזדה 3?

פורסם

KIA FORTE - כנס לסוכנות קיה ותראה רכב מהמם.

האיכות תפתיע אותך גם חיצונית וגם פנימית.לא נמאס לכם לראות מאזדות בכל חור במדינה הזו?

נסה משהו חדש ושונה אני בטוח שהמכונית הזו תסובב הרבה ראשים ברחובות.

פורסם
KIA FORTE - כנס לסוכנות קיה ותראה רכב מהמם.

האיכות תפתיע אותך גם חיצונית וגם פנימית.לא נמאס לכם לראות מאזדות בכל חור במדינה הזו?

נסה משהו חדש ושונה אני בטוח שהמכונית הזו תסובב הרבה ראשים ברחובות.

למה שלא תקצר תהליכים ותספר לו איפה נמצאת הסוכנות של קיה שבה אתה עובד?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

דווקא הפורטה אופצייה ראויה, עם 7 שנות אחריות ועיצוב שאני אישית מאוד אהבתי היא שווה בדיקה.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

אם המגאן המדוברת זה הרכב מגרסת הליסינג, אז עדיף לא לקנות.

אם אני לא טועה I30 זו התמורה הטובה ביותר לכסף מכל מה שהזכרת, ואם אתה רוצה משהו טיפה יותר נח ומאובזר,

לך בכיוון של סיטרואן C4, היא מאד מהנה לנהיגה אבל הכי פחות זריזה.

במחיר שאתה מחפש עוד ישאר לך עודף, ובנוסף אתה מקבל אחריות ל 4 שנים, בתוספת של פחות מ 600 ש"ח למחיר הרכב .

ואם תספיק אולי תתפוס את המבצע של המימון בלי ריבית (90000 ב 36 תשלומים -> שקול להנחה של כ 6000 ש"ח אם אתה לוקח בחשבון ריבית של פריים לשלוש שנים על הסכום הזה, זה פחות או יותר מה שאתה חוסך פה).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...