Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מתניע (איביזה 99)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שוב אני פונה לחברי הפורום הנכבדים עם בעיה ברכב,

הבעיה היא כזאת, היום נסעתי בתוך העיר, נסיעה קצרה מאוד ובצומת בזמן הנסיעה המנוע הפסיק לעבוד, ולא בצורה של קפיצות, אלא פשוט נכבה באופן חלק (מה שמרמז שזאת לא בעיה של דלק).

חבר מוסכניק הגיע, בחן את הרכב, ואמר שאין ניצוץ, בעיה במערכת ההצתה, הוא לא מבין בחשמל ואמר לי לפנות למוסך חשמל.

אני לא מבין גדול בעניין, ולכן כדי שלא יחרטטו אותי בכמה אלפי שקלים במוסך, אני פונה למביני עניין, באיזה חלקים יכולה להיות הבעיה?

אני רק אציין כי יש לי מצבר בן חצי שנה, וכשאני מסובב את המפתח הסטרטר מסתובב רגיל.

בתודה רבה מראש על העזרה!.

• ספונסר פורום
פורסם

בדרך כלל זו בעיה בסליל הצתה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

היתה לי בעיה כזו באיביזה 96 כוהל

מקורי 1100 שקל מקורי חלופי איני יודע

חלק מרובע יושב בצד של הנהג למטה בתא המנוע

עופר בן צבי

• ספונסר פורום
פורסם

הוא ציין שהמתנע מסתובב רגיל בזמן ניסיון ההנעה ,אז אין כאן

בעיית אלטרנטור או מצבר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כויל כן לפחות אצלי זו היתה הבעיה הרכב כבה באמצע הנסיעה ,לבדוק באמצעות כלים מתאימים אצלי הרכב נגרר למוסך מורשה של סיאט פולסווגן והוא עם המיכשור איבחן מיד את הבעיה והחליף את הכויל בעל מקצוע שמכיר סיאטים יאבחן את הבעיה כפי שצריך

עופר בן צבי

פורסם

אתם עושים פה עבודת קודש!

במקום להכניס למוסך, לשלם על בדיקה, אולי ליפול על חשמלאי נוכל.

קניתי ב 500 ש"ח סליל תוצרת גרמניה, החלפתי אותו לבד.

ועובד מושלם! כמו שעון.

תודה רבה על העזרה!

פורסם

לכל המשתמשים שיגיעו לכן בעקבות נושאים דומים, רצוי מאד להתייעץ עם חשמלאי שיראה, ישמע ויחוש את הרכב לפני שאתם רצים לקנות רכיבים והחלפתם רק לפי מה שנכתב בדפי הפורום.

אין ספק שההכוונה הזו מעולה וגם יכולה לחסוך הרבה כסף וזמן - פשוט לכו לחשמלאי וספרו לו על הכיוון שקיבלתם, אז נכון ב-90% מהמקים זה יפגע אבל חבל שתפגעו מה-10% הנותרים.

שמח שפתרת את הבעיה :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...