Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:D גם. השידרוגים הם:

1)הוחלפו הרמקולים הקואקסיאליים שהיו מקדימה (HERTZ DCX165) לקומפוננט (MOREL TEMPO 6.5)

2)הותקן RCA נוסף לסאב. לHU יש יציאות לסאב שבעבר לא חוברו. חיברתי רק את היציאות המיועדות לרמקולים הקידמיים והשתמשתי במפצלים. אני חייב לציין שהורגש שיפור לטובה . עכשיו החיתוכים מתבצעים דרך ה HU ולא דרך המגבר.

המפרט הסופי של מה שהתקנתי:

HU : PIONEER 3050UB

AMP:JBL GT5A604

FRONT: MOREL TEMPO 6.5

SUB: SONY XSLB10S

לדעתי, רכיבים אלה נותנים תמורה טובה לכסף , ומפרט זה מתאים די טוב לכל מי שיש רכב עם בגאז' קטן, מחפש מערכת טובה אבל לא מחפש להשקיע סכום כסף גדול. אגב לגבי הסאב אם יש עוד דעות אשמח לשמוע.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקנה ראשונה מעולה! גם אני לא מזמן לפני כחצי שנה התקנתי בעצמי מערכת ועד היום אני ממשיך לשדרג כל פעם משהו קטן פה ושם ותאמין לי זה אף פעם לא נגמר אתה לא תאמין!

בקיצור, כל הכבוד על ההשקעה אבל בינינו, נו אופנס, הייתי מציע לך לחסוך עוד כמה מאות שקלים ולקנות סט של דוטק אוביישן במקום הטיימפו.

אבל עדיין כל הכבוד נראה ממש ממש טוב ובתור התקנה ראשונה מגיע לך ח"ח!! :-)

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...