Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולםאני מאיה ואני ממש חדשה בקטע שלהרכב, זה אוטו ראשון שלי שקניתי בחודש ספטמבר, 126 אלף ק"מ מנוע 1300 אוטומט ואנירוצה לברר מה כדאי לתקן ומה לאזה מה שהיה כתוב מהמכון בדיקה:

מנוע מערכת קירור מערכת דלק מערכת הצתה- רעש מערכת תיזמוןושסתומים, רעשים במנוע, נזילות שמן, תושבות מנוע חלשות, שריפת שמן, רצועת זימוןלבדוק במוסך, דפיקות מערכת שסתומים וזימון, רעשים אביזרי מנוע, קוריוזיה וסימנינזילה בחיבורים, ניקוי מערכת הקירור, מכסה מצנן פגום, חוסר מים במצנן. החליפו משאבה החליפו שסתומים ואטם ניקו את הרדיאטור החליפו מכסהרדיאטור והחליפו רצועת טיימינג חוצמיזה עשו טיפול 15 אלף .

סרן קדמי ומערכת היגוי- לתקן זוויות היגוי, נקישה בתיבתההגהבעל המוסך אמר שזה ייקח בערך 700 שקל אבל זה היה מוסךמרכזי , האם זה חשוב לתקן מהר? הוא אמר שאפשר לסחוב את זה עד הטסט והטסט יהיה רקבמאי.

קפיצים בולמי זעזועים קדמייםואחוריים חלשיםגם כאן אני רוצה לדעת אם חשוב לתקן מהר, אבאשלי אמר שזה עניין של נוחות ולא כל כך קריטי, קיבלתי הצעה 2000 שח על החלפה של כלהבולמים אבל אין לי כל כך כסף אז חשבתי להמתין חודשיים שלושה.

בלמים רפידות שחוקות לפרק גלגלים לבדיקההברקסים היו גמורים והחלפנו אותם

העברת כח דיפרנציאל רועש, שמן כהה בלאי דסקיות הילוכים נקישה בשילוב הילוכיםהיתה לפני כמה ימים נזילת שמן רצינית מהגיר גררנו אותו והוחלפו תושבות (אני לא בטוחה שקוראים לזה ככה כי החשבונית באוטו) כרגע אין נזילתשמן.

בזמן האחרון יש רעש מוזר לפעמים אחרי נסיעהארוכה בעצירות יש רעש ארוך ודק וחלש- זה מלחיץ אותי, אני נורא היפוכונדרית עלהאוטו

פורסם

בניגוד למה שנאמר לך - החלפת בולמי זעזועים וקפיצים - חשובה ביותר מפני שזה משפיע על יציבות הרכב בכביש, שזה קצת יותר חשוב מהנוחות (שגם היא תשתפר עם החלפתם).

אינך חייבת לבצע תיקונים במוסך מורשה ובואן ו(לשלם גם כנראה יותר).

אם תצייני מהיכן את - יוכלו להפנותך לקבל הצעות מחיר אחרות לטיפול בריג'קטים שנותרו.

alfa 156 2.5.

פורסם

בהתחלה הלכתי למוסך מורשה ושילמתי 4700 על התיקון של כל מה שכתוב באדום חוץ מהנזילת שמן מהגיר ואז ידידשלי הכיר לי מוסך לא מורשה בתל אביב והוא הציע לי להחליף את הבולמים ב2000

סך הכל זה די הגיוני אני חושבת כי רק המחיר של הבולמים צריך להיות בערך 450 לבולם של מונרו לפי מה שבדקתי

אני גרה ליד מודיעין בחלמיש אבל עובדת ברמת גן

• תוכן חדש...