Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Viva La France, או, ככה הדרדרתי לרכב צרפתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח לחברי הפורום.

אז ככה, לאחר שהGT השאירה אותי עם התחתונים למטה ושאבה ממני את כספי עד תום אמרת לא עוד, וכך 7 חודשים מייגעים הנפקתי כרטיסיות אוטובוס עד שנשבר לי לשבת ליד זקנים מזיעים ופרחות צווחניות. שוב אמרתי "לא עוד" (מצאתי אומר את זה הרבה פעמים) וחיפשתי רכב שיתן לי בחצי מהמחיר את אותה התמורה פחות חצי.

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי... באמת שרציתי לחזור לבית החם שאהבתי (VAG) אבל לא מצאתי כלה ראויה. כולן נשואות או משתרללות, 3 שנים מאז אסונות הראלי (106 MK2) נשבעתי שלא אחזור לגבולות צרפת, גם לא בצחוק. מפה לשם מצאתי את עצמי על הרכבת המהירה לב"ש שם חיכה לי בבדידות מזהרת לשכת המנכ"ל של פיליפ ובחניה חנו קליאו כסופה ואיביזה אדומה. הוא אמר לי "תבחר" (סתם, הוא לא באמת אמר לא תבחר באתי לראות את הקליאו). לאחר כמה שעות טובות מצאתי את עצמי נוסע שוב עם רכב שהבטחתי שלא אחזור אליו: קליאו ספורט 2002.

את האמת?! אני לא מתחרט והפעם אני באמת חושב שמצאתי את הנחלה. בתור חבילה, במחיר של יונדאי גטס 2005 מליסינג, קיבלתי רכב עם 172 סוסים שלא נראה כי הלכו לאיבוד, מתנהג, שיודע לסחוב בעליות. לפני כ-3 שבועות וחצי התחלנו לצאת אני והקליאו והיום אני יכול כבר לכתוב רשמים ראשוניים. מבחינת מרחב מקום בשבילי, אני די מרוצה. נסיעה של 3 שעות ללא הפסקה מהדרום לצפון השאירה אותי עם כאבים בעצם הזנב והישבן, בגדול בכל אוטו אחר הייתי חוטף את התסמינים האלה לאחר פחות משעה מהסיבה שאני מטר תשעים, כך שלא כל אופי של כל אחת יתאים לי. מבחינת דלק, כמו שחבריי לקליאו יידעו אותי לפני, גם יצאתי בזול, באר שבע - מעלות קצת פחות מחצי מיכל. לאחר מכן כבר יצא לי לתדלק מיכל מלא של 40 ליטר 98 איתו יצא לי נסיעה משולבת 560 ק"מ.

אני מבסוט.

מבחינת התנהגות (בולמי קוני,ללא הנמכה, עם צמיגים במצב סביר+) היא משהו שעוד לא יצא לי לחוות בתור נהג (בתור נוסע זה מרגיש אחרת). בנסיעה "מאומצת" בסיבובים אני מרגיש שאני הולך על 4 ומישהו מרים לי את אחת הרגליים האחוריות כל פעם. יש אחיזה אבל עדיין חוסר ביטחון מצידי. זה כיף מסוג אחר, שונה לגמרי מהנינג'ה. מבחינת כוח אין ספק שהזמינות והיעילות של טורבו אינן, אבל עדיין מספק את הסחורה בתחומים אחרים. בגדול, אני מרוצה, וישור קו לא היה לי ועל כך יש להודות ולפיליפ וקודמיו על טיפול מסור. הדבר היחידי שעשיתי, שבלעדיו אני לא יכול, הוא השחמת החלונות כי בלי זה אני מרגיש פשוט ערום בכביש (מי שהתרגל יודע). לאט לאט אנחנו מתחילים להכיר אחד את השניה ואני מרגיש צורך עז לקפוץ לפיטסטופ לסיבוב קניות מאוחר לחג.

אז פיליפ תודה, תהנה מהאיביזה אני יודע שאני כבר נהנתי.

IMG_00918.jpg

IMG_00958 copy.jpg

IMG_00943.jpg

פורסם

היא נראית מצויין, ההשחמה בהחלט נראית לעין ולטובה.

יריב חדש לקאטם?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בוודאי שלא.

מצ"ב מפגשון קליאו :)

עריכה - מצאתי גם אחת בורדו ;) אבל רובן באמת כסופות/אפור.

p3100024cf8.jpg

dscf1706pn1.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אלכס שיהיה לך רק נחת מהקליאו ולא תדע שום תקלה.

שמח שמכרתי למישהו שאני מכיר ולא סתם מישהו שמשגע אותי, למרות ש.. :wink::-D

הצמיגים מקדימה במצב טוב, מאחור הם חדשים, אתה סתם מעליל :-D

תתחדש, סה בזהירות ורק תהנה.

פורסם

תתחדש, בהחלט הבחירות שלך ברכבים עולים ויורדים עם השנים..

מקווה שהפעם תצליח להישאר עם האוטו ולהשקיע בו כמו שצריך! כדי שתוכל להנות כמו שצריך!

Flash Red VW Corrado 16V

• תוכן חדש...