Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer 4050 vs pioneer 6050 איכות סאונד

BioS
שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

דובר רבות שאין הבדל, נכנסתי למפרטים של שניהם והיו כמה דברים שקרצו לי ב6050.

מעניין אותי לדעת האם יש הבדל באיכות הסאונד בין הדגמים, תודה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את 2 הדגמים הספציפים האלה לא מכיר, אבל מניסיון אישי שלי, ששידרגתי מפיוניר 480 לפיוניר 6850 היה הבדל גדול באיכות הסאונד לטובת סדרה 6 כמובן

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני את האמת מעדיף את 4050 יש לי אותו והוא יושב לי על GTO1004

לחבר שלי יש את ה-6050 והוא יושב לו על איזה מגבר BOSS ושומעים מעפן

נכון שיש להיתייחס לאיכות שהר"דיסק מוציא אבל לדעתי אין הבדל בין הדגמים

הפונקיציות אותו הדבר בשניהם אין שום דבר מתוחכם יותר או טוב יותר מה שכן ב-6050 יש אקולייזר בעל 5-6 ערוצים וב4050 הוא סה"כ 3 ערוצים באס, מיד ,וטויטר

אה ופאנל נופל שאתה מתלהב ממנו בדיוק ב2 דקות הראשונות.

ההבדל בינהם ב300+- תעשה את החושבים עם עצמך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב4050 יש מצב באקוליזר לתכנות עצמי? ואתה משוווה רדיו דיסק על מגבר בסדר+ של חברה מוכרת על רדיו דיסק אחר עם מגבר של חברה לא מוכרת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן יש ב4050 אקולייזר לתכנות עצמי.

העיניין הוא שהשליטה עובדת על באס,מיד,טוויטר.

לעומת זאת ב6050 האוקלייזר מחולק ל5-6 עורצים לא זוכר עכשיו בדיוק.

מבחינת הפונקציות והצליל הוא אותו הדבר חוץ מכמה קישקושים שיש ב6050 שאין ב4050 - פאנל נופל ואולי התצוגה טיפ טיפה יות יפה זהו!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...