Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין במכונית משפחה לזוג+שני ילדים שתהיה מהירה איכותית ויפה אמינה ובטיחוטית

את האמת שהגולף יקרה האם היש שווה את המחיר שלה?

חשבתי על B3

חשבתי גם על מזדה 3 ומזדה 6

האם כדאי להשקיע 150000 על גולף

או שיש עוד המלצות על מכוניות אחרות ששוות טיפה יותר ?

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

אם אתה לא צריך תא מטען גדול - אין שום דבר שמתקרב אליה.

לנו היתה TSI דור קודם (140) וקרוב לחצי שנה שיש לנו כבר את הנוכחי (160).

הדברים היחידים שמתקרבים הם גם מתוצרת קונצרן VAG, אבל הם לא זכו בחמישה כוכבי ריסוק. הגולף קיבלה ציון מעולה של 97%. אין עדיין אף רכב אחר שקיבל כזה ציון (שלא נדע, כמובן, טפו טפו טפו).

מצד שני, לנו יש רק ילד אחד. אם אתה כן צריך תא מטען גדול, הייתי מתלבט בין הג'טה לבין האוקטביה 1.8T. לכשעצמי הייתי בוחר בג'טה, משום שהאוקטביה (שהיא מרווחת יותר מהג'טה במושב האחורי) היא מעין שעטנז של גולף דור קודם ודור נוכחי, ומשום שקיבלה רק ארבעה כוכבי ריסוק וזו כבר מתיחת הפנים השלישית של הדור הנוכחי.

את הזריזות של ה- TSI והאיכות והאבזור של גולף 160, לא תמצא באף רכב שמתחת ל- 200K. כולל לא ב- AUDI A3, שהיא לטעמי המתחרה הקרובה ביותר (אבל קיבלה גם היא רק ארבעה כוכבים, ואין לה חיבורי ISOFIX כסטנדרט). מנועי ה- TSI גם חסכוניים בצורה מדהימה ביחס לזריזותם, ובכלל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אם אתה לא צריך תא מטען גדול - אין שום דבר שמתקרב אליה.

לנו היתה TSI דור קודם (140) וקרוב לחצי שנה שיש לנו כבר את הנוכחי (160).

הדברים היחידים שמתקרבים הם גם מתוצרת קונצרן VAG, אבל הם לא זכו בחמישה כוכבי ריסוק. הגולף קיבלה ציון מעולה של 97%. אין עדיין אף רכב אחר שקיבל כזה ציון (שלא נדע, כמובן, טפו טפו טפו).

מצד שני, לנו יש רק ילד אחד. אם אתה כן צריך תא מטען גדול, הייתי מתלבט בין הג'טה לבין האוקטביה 1.8T. לכשעצמי הייתי בוחר בג'טה, משום שהאוקטביה (שהיא מרווחת יותר מהג'טה במושב האחורי) היא מעין שעטנז של גולף דור קודם ודור נוכחי, ומשום שקיבלה רק ארבעה כוכבי ריסוק וזו כבר מתיחת הפנים השלישית של הדור הנוכחי.

את הזריזות של ה- TSI והאיכות והאבזור של גולף 160, לא תמצא באף רכב שמתחת ל- 200K. כולל לא ב- AUDI A3, שהיא לטעמי המתחרה הקרובה ביותר (אבל קיבלה גם היא רק ארבעה כוכבים, ואין לה חיבורי ISOFIX כסטנדרט). מנועי ה- TSI גם חסכוניים בצורה מדהימה ביחס לזריזותם, ובכלל.

תודה רבה לך על ההבהרות

אבל כמה שאלות ברשותך

מה זה חיבורי ISOFIX ?

הזכרת את הA3 AUDI ובדיוק חשבתי עליה אבל גרסת ה1.6 בגלל ש1.8 טורבו כבר מעבר לתקציב

גסי אמר לי להוסיף עוד 10000 ש"ח ולקחת את הAUDI עדיף על הגולף בגלל שהיא יותר יפה ויותר גדולה ומאובזרת כמו שצריך

מה אתה אומר ?

פורסם

השאלה היא מול איזה גירסא של הגולף אתה מתכוון?

האודי בעיקרון בגירסאת הבסיס לא כל כך מאובזרת, והמנוע ה1.6 זה פשוט עגלה שאין כדוגמתה,

האוטו עצמו מאוד יפה איכותי ונעים, אך המנוע המיושן העצלן והשתיין לא מומלץ כלל, הייתי ממליץ לך להתאמץ קצת יותר בשביל לקחת את ה1.8TSI, או פשוט לקחת את הגולף TSI שהיא מצויינת ב2 הגירסאות, גם ה122 וגם ה160.

עוד אופציות הן סקודה אוקטביה TSI, לאון TSI.

פורסם

במחיר הזה יש המון רכבים.

גם הסיויק נכנסת בתקציב ואפילו נראה לי מאובזרת טוב. לגבי הבטיחות אני לא כל כך יודע

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
תודה רבה לך על ההבהרות

אבל כמה שאלות ברשותך

מה זה חיבורי ISOFIX ?

הזכרת את הA3 AUDI ובדיוק חשבתי עליה אבל גרסת ה1.6 בגלל ש1.8 טורבו כבר מעבר לתקציב

גסי אמר לי להוסיף עוד 10000 ש"ח ולקחת את הAUDI עדיף על הגולף בגלל שהיא יותר יפה ויותר גדולה ומאובזרת כמו שצריך

מה אתה אומר ?

חיבורי ISOFIX הם חיבורים של כסאות בטיחות לילדים, לשלדת הרכב, ונחשבים בטוחים יותר מאשר חיבור עם חגורות. צריך בשביל זה כמובן כסאות מתאימים והם בד"כ יקרים יותר מכסאות רגילים. רלבנטיות הנושא תלויה כמובן בגיל הילדים שלך.

אני שקלתי בזמנו את ה- A3 1.8T מול הגולף 160, ולבסוף בחרתי בגולף, מהסיבות שנתתי למעלה. מבחינת מחיר - אל תתרשם ממחיר המחירון. אאודי גילו גמישות גדולה במחיר, ואפילו הציעו לי שלוש שנות אחריות, שזה יתרון על VW, סיאט וסקודה - שנותנים רק שנתיים.

אתה צודק שהאאודי יותר יפה, אבל ממש לא יותר מאובזרת (שוב, תלוי מול איזו גולף בדיוק), ממש לא יותר גדולה. בוודאי שה- 1.6 לא תרגיש לך זריזה בכלל, אבל עשויה כן לשרת את האגו שלך, אם לשם מכוון גיסך.

רק נסיעות מבחן תוכלנה להכריע עבורך את הכף.

פורסם

אני הייתי הולך או על האוקטביה TSI DSG או על הלאון TSI הידנית , תלוי למה אני יותר מתחבר.

בצע נסיעת מבחן על שתיהן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שים לב שלשתיהן ארבעה כוכבי בטחות בלבד, וזו הסיבה שנפסלו כמועמדות לרכישה אצלי, בסופו של דבר.

מאידך, את הלאון FR אפשר לרכוש פחות או יותר במחיר של גולף 160, וזה שווה בדיקה.

פורסם

לא יודע מה המחיר שלה, אבל אלא אם אתה נעול גולף משום מה יש אופציות מלוא החופן.

מאזדה 3 החדשה תהיה מתאימה מאד לזוג+ שניים+ תא מטען סביר מאד בגודלו. לדעתי תוכלו ללכת במחיר הגולף גם על השני ל'

שתהיה מאובזרת מאד. כנ"ל פוקוס 2 ל' שהיא רכב מוכח , מצויין, ומרווח, והגרסה הנ"ל מפצה על ה"בעיה" היחידה שלה לדעתי שזה המנוע המעט חלש.

יונדאי I30 עם מנוע 2 ל' וכו'.

אם אתה מחפש רכב עם טאץ' "יוקרתי" יותר כמו הגולף, אז אולי גם ה308 תתאים לך (לא שאני נופל ממנה...).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

יונדאי I30 2 ליטר כבר לא נמכרת בישראל.

במחיר גרסאות ה-TSI של הגולף אפשר לרכוש הרבה מכוניות מנהלים/משפחתיות גדולות שהן גדולות וגם מאובזרות מהגולף דוגמת המאזדה 6, טויוטה אוונסיס וגם הסובארו B4 החדשה והמדהימה.

העניין הזה מעמיד את התמורה למחיר של הגולף וגם של הגרסאות היקרות והחזקות של ה-308 בבעיה מאוד גדולה לדעתי...

אם הגולף נראית לך יקרה ויש לך 2 ילדים כדאי לדעתי "להסתפק" בג'טה או באוקטביה שמציעות מנועים טובים לא פחות או זהים בעצם.

כדאי לחשוב שוב על הצרכים שלך. מה חשוב לך שיהיה ברכב הבא שלך מבחינת אבזור נוחות ובטיחות. מה ההעדפות העיצוביים לגרסת המרכב למשל ואז לבחור ברכב המתאים ביותר.

בהצלחה.

פורסם
יונדאי I30 2 ליטר כבר לא נמכרת בישראל.

יונדאי I30 מנוע 2.0 נמכרת בארץ!!! ברמת גימור supreme שמחירה 135,000 ש"ח.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
יונדאי I30 מנוע 2.0 נמכרת בארץ!!! ברמת גימור supreme שמחירה 135,000 ש"ח.

צודק עכשיו ראיתי במחירון של יונדאי.

פשוט במחירון נטקאר שהוא דיי מעודכן היא לא נמצאת ולפי רוני אהרונוביץ' היא כבר לא מיובאת לארץ...

אבל טוב לדעת שכן. זה רכב מעולה ולפי דעתי ה-1.6 מספק דיי והותר.

פורסם

לא אוהב מכוניות קוריאניות ולא כדאי להתקרב אליהם מבחינתי

היפאניות יותר אמינות לאורך זמן והאבזור ברמה יותר גבוהה

לפני זה היה לי הונדה .ואני רוצה לעבור ליגה לכיוון הגרמניות

לא מעניין אותי הרבה אבזור כמו קפתורי רדיו על ההגה ובקרת שיוט חישני חניה וכולי

אני מחפש אוטו בטיחותי אמין צריכת דלק נמוכה והתנהגות כביש מעולה בלי רעשי גלגלים ומנוע וכביש

ועם תא נהג שעשוי מחומרים ברמה גבוהה ולא נשרטים בקלות

זה יותר חשוב לי מפנסי ערפל וכסא שמתכונן חשמלי

ולא נשכח שאני רוצנ אוטו שהוא גם יפה

בקשר לגולף אני רואה אותו המועמד לכל הצרכים האלה אם אני לא טועה

חוץ ממשהוא שאני לא רואה בו מכונית שהיא מושכת הרבה תשומת לב אם אני לא טועה

יכול להיות שבגלל שהוא קטן .מרגיש שאני פראייר לקנות אוטו כל כך קטן במחיר גבוה מצד שני אני יודיע

שמבפנים ובהתנהגות כביש הוא לא רואה ממטר חלק ממכוניות מנהלים

מה אתם אומרים?

פורסם

שוב, אני בטוח שלא הסתכלת על הסופרב.(אולי תתאים לך)

גם משפחתי שוקלת לקנות את הרכב

מתלבטים בין ג'יפ של סובארו לסקודה

הסקודה זו תמורה הכי טובה לכסף.

תמיר.

• תוכן חדש...