Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה "קצת" שונה

מה אתם אומרים בעד ונגד

פיאט קופה טורבו שנת 97 ידני

ולבו סי 70 מנוע 2400 אוטומט

שאלה מוזרה אבקש להתייחס ברצינות

תודה רבה ארטור

פורסם

אם הן עולות אותו דבר - כנראה שפיאט קופה היתה ההשקעה הטובה ביותר של 20 השנה האחרונות...

אם לא - אז כן, זה בהחלט מאיר את השאלה באור מעט מוזר. אתה סתם שואל לגבי 2 מכוניות לא קשורות שנדלקת עליהן? יש מטרה לשאלה, יש דרישות מהמכונית?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

כוח - פיאט קופה

מומנט - פיאט קופה

עיצוב - פיאט קופה

התנהגות כביש - פיאט קופה

גיר ידני - פיאט קופה

מחיר - פיאט קופה

שמירת ערך - פיאט קופה

שנתון - ולוו C70

מצטער לא רואה עוד יתרון לולוו. אני בטוח שיש עוד לפיאט.

nissan silvia s14

פורסם

בדומה לשטרה האלמוותית מ"חגיגה בסנוקר" :"עוד בחיים הובטח להם..."

כך גם הפיאט קופה- קלסיקה עם לידתה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה יכול גם להוסיף את הפיאט דוקאטו להתלבטות, ובעיני היא הבחירה העדיפה, בגלל יכולת ההעמסה.

אי אפשר להתייחס ברצינות לבחירה בין שתי מכוניות כל כך שונות בלי שמפורטת דרישה אחת מצד הקונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא אובייקטיבי מסיבות ברורות,אבל הוולוו היא עוד מכונית והפיאט כמו שאמרו פה קלאסיקה מודרנית,אם זה דגם ה5 ציל אז בכלל טוב-העיצוב חסר גיל,הביצועים מרשימים מאד{6+ ל100}וההתנהגות טובה מאד.

יש מקום ל4 נוסעים בכיף ותא מטען גדול-כולל סקי האץ.

הרבה אנשים לא יודעים אבל הקופה לא הורכבה במפעלי פיאט אלא אצל סדנת פנינפרינה שגם תרמה את חלקה בעיצוב תא הנוסעים ולכן ב5 ציל רמת הגימור ואיכות החלקים{ואמינות}היא כמה רמות מעל הנהוג בפיאט של אותן שנים ולראייה האוטו שלי.

ויתכן שאף טוב יותר מאותה וולוו,ריפודי עור,בקרת אקלים וכו.

מבחינת כיף ויכולת אין מה להשוות בכלל ועם סט בולמים וקפיצים הקופה טובה מאד מכל המתחרות המודרניות עם {ולמרות}הנעה קידמית.

אם הרכב שמור ומטופל כראוי אזי עלויות ההאחזקה שלה בשוטף זולות מאד והרכב אמין מאד

עם זאת מדובר על רכב שמושך תשומת לב כמו אש,שוטרים וסתם טיפשים עם שאלות קיטבג...זה לא מתאים לכל אחד.

זה לא אוטו רגיל כאמור ולא כזה שקונים לשנה שנתיים ..........בדרך כלל

המחיר בהתאם למצב הרכב.

פורסם

בהנחה שאתה לא מתכוון ל-C70 החדשה, הרי שלגבי הישנה העיצוב נחמד אבל לא מסעיר כמו של הפיאט, לגבי האמינות אני סבור בהיא תהיה יותר טובה מהפיאט שכן היא חדשה ועמידה יותר (ורוב הסיכויים שהבעלים לא היה ילד מתלהב). מצד שני, היא מבוססת על ה-S40, וטוב זה לא אומר...

באותו המחיר כנראה שדווקא הוולבו תהיה הבחירה הנכונה שכן איכות החיים תהיה עדיפה על הפיאט (שלא לדבר על הבטיחות) ומהנסיון שלי הוולוו גם נוחה בהרבה. אבל ממתי קונים רכב עם הראש ולא עם הלב?!?

(גילוי נאות - אני נוסע על S60 חדשה, היו לי 2 אלפות 156 משופרות ומסעירות שמבוססות על אותה הרצפה כמו הקופה וחלוקות מכלולים איתה. עד היום כשאני רואה 156/159 הדופק עוצר לשניה. קאפיש?)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אני לא אובייקטיבי מסיבות ברורות,אבל הוולוו היא עוד מכונית והפיאט כמו שאמרו פה קלאסיקה מודרנית,אם זה דגם ה5 ציל אז בכלל טוב-העיצוב חסר גיל,הביצועים מרשימים מאד{6+ ל100}וההתנהגות טובה מאד.

יש מקום ל4 נוסעים בכיף ותא מטען גדול-כולל סקי האץ.

הרבה אנשים לא יודעים אבל הקופה לא הורכבה במפעלי פיאט אלא אצל סדנת פנינפרינה שגם תרמה את חלקה בעיצוב תא הנוסעים ולכן ב5 ציל רמת הגימור ואיכות החלקים{ואמינות}היא כמה רמות מעל הנהוג בפיאט של אותן שנים ולראייה האוטו שלי.

ויתכן שאף טוב יותר מאותה וולוו,ריפודי עור,בקרת אקלים וכו.

מבחינת כיף ויכולת אין מה להשוות בכלל ועם סט בולמים וקפיצים הקופה טובה מאד מכל המתחרות המודרניות עם {ולמרות}הנעה קידמית.

אם הרכב שמור ומטופל כראוי אזי עלויות ההאחזקה שלה בשוטף זולות מאד והרכב אמין מאד

עם זאת מדובר על רכב שמושך תשומת לב כמו אש,שוטרים וסתם טיפשים עם שאלות קיטבג...זה לא מתאים לכל אחד.

זה לא אוטו רגיל כאמור ולא כזה שקונים לשנה שנתיים ..........בדרך כלל

המחיר בהתאם למצב הרכב.

מסכים עם כל מה שנאמר על ידי רובי, ואוסיף שגם ה-4 צילינדר כמו ה-5 מאוד אמינה אך ורק אם טיפלו בה כראוי, והסיכוי שתמצא אחת שנשמרה בקפידה הוא מאוד נמוך וזאת בגלל מספר הרכבים הנמוך שיש בארץ (בסביבות ה-20 30), ואלה שנקנו ונשמרו בקפידה רוב הסיכויים שלא ימכרו, רוב בעלי הפיאט לא מוכנים לשמוע על מכירת הרכבים שלהם.

פורסם

אתה מודע לעובדה שה c70 היא t5

ויש לה 235 כ"ס ?

שתי רכבים שונים מהיסוד אבל אם באמת אתה רוצה שקט אני ממליץ על ה וולבו

אתה יכול לפנות למוסך המרכז בכ"ס (שרון) ולראות מה קצת כסף יכול לעשות לאוטו

נכון זה לא רכב מושלם לנס הרים אבל בארצנו הקטנטונת הוא עדיף על הפיאט.

אני משוכנע שגם ההיסטוריה של הרכבים שמצאתה תהיה שונה בענק.

מניחוש : הפיאט יד 5 הוחלף מנוע וטורבו פעמיים

הוולבו תהיה מקסימיום יד 2 וטופלה רק במוסך המרכזי

אני צודק ?

בהצלחה

אכן החיים בזבל !

פורסם

תעברו על המחירים של הוולוו.

מוכרים אותה בפחות מהפיאט.

שתי מכוניות קופה יחודיות

הווולוו יותר גדולה,מרווחת,אוטומטית,נראת טוב,תעשה הרבה רושם,לקוחות של וולוו שומרים על המכוניות שלהם.

הפיאט המכונית הכי יפה שנמכרה בארץ,הילוכים,קטנה(לטוב ולרע),אין סיכוי ששמרו על המכונית.

c70

אייל

• תוכן חדש...