Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי את המגבר שבכותרת, ומכרנו היום את האוטו (פאסאט 2002) וברצוני לדעת האם אני יכול בדרך כלשהי לחבר את המגבר לחשמל בבית כדי שידלק.?

תודה רבה לכל העוזרים

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

פתח את הספק שהוא לא מחובר לחשמל. חפש קליפס אחד מכל הקליפסים ששם שיש בו שתי צהובים שתי שחורים ותאגד את שתי הצהובים יחד ואת שתי השחורים יחד. קח כבל ירוק גם מהספק וחבר אותו לשתי כבלים השחורים המאוגדים. עכשיו את הצהוב חבר לפלוס של המגבר, מהפלוס תוציא חוט קטן סתם חוט מהפלוס לרימוט. את שתי הכבלים השחורים המאוגדים עם הירוק חבר למינוס של המגבר. בדוק שאין שום כבלים חשופים שנוגעים אחד בשני קצר או משהו בסגנון . סגור את הספק חבר לחשמל וזהו:)

פורסם

לערוב על המגבר שלך אני לא יסתכן אבל אני חיברתי ככה למגבר שלי גם של jbl ועובד פיקס רק תכון את הגיין על הכי נמוך לפני שאתה מפעיל, יש בו גם חבר פורום אחר שחיבר רדיו דיסק וגם לו עבד טוב.

פורסם

יש לא מעט מדריכים על חיבור מגברים לספקים של מחשבים.

תריץ חיפוש מהיר בגוגל ותופתע כמה מידע יש.

בהצלחה

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

כן, בגלל זה אמרתי לו להסתכל בגוגל.

יש הרבה מדריכים של איך להוסיף בערך 10 אמפר למגבר ע"י שינוי קטן.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

עשיתי הכל ופועל נהדר..

רק שאין לי כבל ירוק בספק זה היה כבל אפור (כניראה ספק ישן)

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

• תוכן חדש...