Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

דוד שלי מעוניין לרכוש מערכת להונדה החדשה שלו בגלל שאני לא כל כך מכיר את האוטו קשה לי לעזור לו

התקציב שלו הוא 5500 בערך כולל התקנה.

רציתי לקבל מכם עזרה באיזה רכיבים הוא צריך?האם רק קומפוננט מגבר וסאב או יותר מזה?

והבעיה אצלו שהוא לא יכול לשים סאב בבגאז' מכיוון שנמצאת שם עגלה של תינוק,האם אפשר לפתור את בעיית הבאסים ע"י רמקולים נוספים מאחורה שיתנו באס?

הוא לא מחפש באס חזק רק משהו שישלים את הסאונד שלא יהיה חסר.

אני אשמח אם תוכלו לעזור לנו לבחור איזה אלמנטים להכניס לרכב ואיזה דגמים.

המוזיקה שתתנגן בעיקר תהיה מוזיקת עולם בסגנון אניגמה אני חושב.

תודה על העזרה,חג שמח.

פורסם

אני רואה שלא ענו לך, יכול להיות כי השאלות הללו באמת חוזרות המון פעמים בפורום ולפעמים יוצא שההודעות בורחות מהעמוד הראשון.

אני אנסה לתת לך כיוון כללי לשאלה שלך... סה"כ נתת את רוב הנתונים שצריך וזה יפה. הכי טוב שתשתמש באופציית החיפוש בפורום ואחרי זה תשאל שאלות יותר ספציפיות ורלוונטיות למקרה שלך.

נתחיל מזה שתשים בצד כ 500-1000 שח להתקנה. אוטו חדש וחבל ללכת למתקין ללא נסיון שיהרוס לך אותו. בנוסף לתקציב כזה עדיף חיווט נורמלי ולא מינימלי של "התקנה ב 400 שח כולל חיווט מלא לאוטו".

אחרי זה, אתה צריך לבדוק מה מידת הרמקול מקדימה, אני מניח 6.5 עם הגבהה יהיה בסדר אבל תבדוק. יש שרשור נעוץ מצויין בנושא הזה.

בנוגע לרכיבים. בנוסף לקומפוננט, סאב ומגבר אתה צריך גם להחליף את הרדיו דיסק המקורי של המערכת בהנחה ואין אפשרות לחבר אותה למגבר או להתקין מנחת שיחבר את המערכת המקורית למגבר ולהשאר עם הרדיו המקורי. זה באופן כללי.

בעניין הסאב, יש היום סאבים בגודל 8 אינץ עם תיבה קטנה אולי בכל זאת זה יתאים לדוד שלך. בנוסף, יש היום סאבים גם שלא דורשים תיבה אולי גם זה פתרון מעניין בשבילך. תקרא בפורום ותבדוק המלצות בעניין. מקסימום תשים 6X9 מאחורה במקום הסאב.. ולא רמקול 6X9 שכולל 5WAY אלא 2-3WAY בלי הרבה פוזה ושל יצרן טוב כי יש לך תקציב נורמלי יחסית.

• תוכן חדש...