Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב רכשתי היום סאב קיקר c12 שרבים מחברי הפורום ממלצים עליו בחום

וזה לאחר שחיפשתי רבות על סאב טוב בתקציב נמוך והמלצתם על הקיקר.

לאחר כל זה אני עדיין לא מרגיש את הסאב דופק כמו שציפיתי ממנו,אולי זה בגלל המגבר שלי

שהוא v12 1000 וואט אולי שרכשתי אותו אים תיבה לא אורגנלית אבל אים תיבה חדשה חדשה

אולי הכיוונים ב hu שלי קלריון 945 אני מקווה שלא אתייאש ואצטרך למכור אותו.

אשמח לעצות איך גורמים לסאב לדפוק.

DSC00315.jpg

imprza new age

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או שתגיע למפגש או שתיגש למתקין לכיוונים (ועם HU כזה עדיף שתגיע למפגש, מתקינים לא הכי מכירים אותו). אם אתה מתעקש שנעזור לך תתחיל בלהעלות תמונה (איכותית! לא פלאפון מטושטש) של כפתורי הכיוון במגבר, נראה על מה הם מכוונים.

הדרך הקצרה ביותר היא לקחת פטיש ולהכות אותו, ככה הוא דופק הכי טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רק בכדי שיהיה ברור על מה אני מדבר -

"הדרך הקצרה ביותר היא לקחת פטיש ולהכות אותו, ככה הוא דופק הכי טוב."

איתמר תיזהר, הוא עוד עלול לפרש את זה מילולית :|

מחזק את הדיעה של לבדוק את הכוונים של המערכת אצל מתקין שיודע מה הוא עושה או להגיע למפגש הקרוב שייערך בעוד כמה שבועות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שטענו מבינים ויודעים לפניי - לדעתי תגש למישהו שייכוון כראוי

1.ייתכן והינו מגושר נכון מהמגבר ו/או לא מוגבר נכון

2.ייתכן ולא מכוון כראוי דרך הHU

אם אני זוכר נכון יש לך סובארו לגאסי או לאונה - אז אין שום סיבה שהוא לא ידפוק לך כראוי ברכב !

בהצלחה!

:roll:

פורסם

לפותח השרשור- במידה וקנית את הסאב חדש לגמרי מהוקפסא, תפתח את הספר הוראות\יצרן שהגיע עם הסאב ועם קצת ידע באנגלית תוכל לקרוא שם ואפילו להבין מהשרטוט שהסאב הזה עובד ומיועד לעבוד ר-ק עם תיבה אטומה.

תחזור בבקשה לחנות שרכשת ממנה את התיבה הבלתי אורגינלית הזו בעליל, ותשבור אותה למוכר על הראש לפחות פעמיים על זה שהוא בכלל המליץ לך לרכוש אותה.

אוהד.

(לא מעודד אלימות) 8)

פורסם

V12 מסריח , תמשיך לזלזל יא אלפיין ומעלה בנתיים המגבר הזה עובד כמו בהמה מגביר קומפוננטים של JBL וסאב פיוניר ואני לא מוצא הבדל בין הP450.4 שלי שכמו דפוק שילמתי עליו 1200 שקל לעומת ה"זבל".

תבדוק גישור של הסאב זה חשוב ואולי תשחק עם הג'יין או חיתוכים , הכי טוב שתצלם את המגבר מהכיוונים שלו וכבר נוכל לעזור לך.

***שים לב לסגנון הכתיבה שלך, הוא לא מתאים לרוח הפורום***

תהליכי שיפוצים

פורסם

כבר כמה שנים אני מנסה להבין את המושג " כמו בהמה " , מגבר - מגביר. זה מה שהוא עושה זאת העבודה שלו :)

אם אתה לא מצליח להבדיל בין V12 לP450.4 ,או שאתה חושב שהגברה זה עיניין של ווליום נטו אז לצערי לא תעזור פה לאף אחד.

אנשים חובבנים בדר"כ מבדילים הבדל רק בבאס והסגנון שלו , כמה עמוק מהיר ודינאמי הוא , וכשיש לך סאב של פיוניר שדופק מ 100 הרץ ומטה ודופק הכל ... זאת לא אינדיקציה טובה לטיב המגבר שמגביר אותו אם הוא בעצמו סאב חרא.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

DI ההודעה שלך כ"כ מתנשאת וחסרת טעם. זכותך.

כשהייתי ילד בן 18 והרכבתי מערכות עם נייר דבק וכל מגבר שמישהו אחר זרק הייתי מרוצה עד השמיים. עם השנים הטעם וההבחנה שלי בסאונד התחדדו. הנקודה היא שהצלחתי להשיג את מה שחיפשתי גם עם מה שניקרא היום "זבל" ואני מבין אנשים שמרוצים מהדברים האלה. מבחינתי לעזור לפותח השירשור משמעותו לעזור לו להגיע למה שהוא רוצה עם מה שיש לו, בהתחשב בזה שיש אנשים שמשיגים את זה.

לצורך העניין, אני הייתי מבין אותך אם היית מרוצה ממק'בורגר ודומיו עד השמיים למרות שאני שף והאנינות שלי מענישה אותי אם אני אפילו לוקח ביס מה"זבל" הזה.

פורסם

עם כל הכבוד, diforce - אני לא חושב שאנשים צריכים להתייחס לתגובות שלך ברצינות.

אני פה כבר המון זמן (מ-2005) בעיקר קורא, פחות מגיב.

והספקתי להכיר פה את האנשים.

התגובות שלך מתנשאות ומזלזלות ברובן, לכן אני חושב שלא צריכים לקחת אותן ברצינות.

אני הייתי עד לא מזמן (שנה~) עם ה-V12 וסאב של Sony Xplod

עם סטאפ עלוב ביותר (בדיעבד)

באותה תקופה אני נהנתי מהמערכת הזו וחשבתי שהיא פשוט מעולה.

כולם מתחילים מלמטה (לפחות רובם), עד שלומדים עם הזמן להכיר מערכות יותר ויותר טובות.

ה-V12 אמור לגרום לסאב הזה בצורה טובה (הכל יחסי, כמובן)

אם זה לא קורה - צריך לבדוק מאיפה הבעיה נובעת (סביר להניח שמהכיוונים)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

בוקר טוב לכולם,קודם כל תודה על התגובות אז אני מבין שני דברים:האחד שיכול להיות שחסר באס

בגלל התיבה,או שאולי המגבר לא מכוון כמו שצריך אבל אני ניתקתי את הסאב הקודם שהיה לי הרד סאונד

מהחוטים שמחוברים לפלוס מינוס ואז חיברתי חזרה את הקיקר רק לחוטים.

אולי טעיתי אבל שחור הולך לשחור ואדום הולך לאדום נכון?

מזה תיבה אטומה ולמה שלי לא טובה?

אני מבואס חבל על הזמן ואין לי מושג מתי יהיה המיפגש הבא ככה שאני רוצה כבר סאב נורמלי.

אשמח להמלצה של מתקין שיכול רק להעיף מבט ולראות מאיפה נובעת הבעיה.

תודה וחג שמח.

imprza new age

פורסם

אל תשללו לגמרי את מה שדיפורס אומר

הוא אולי לא מביע את עצמו בצורה הכי נכונה אבל יש גם המון צדק בדבריו - יש דברים שבאים עם הנסיון של החלפת ציוד ממותג אחד למותג אחר מרמה ודירוג אחד לאחר.

אפשר להגיע לתוצאות טובות מאוד אף נהדרות היום אפילו עם ציודים פשוטים ביותר.

בין מגברי המדבקה היום ניתן למצוא רבים שמספקים תוצאה נאה מאוד למחירם וגם כאלו שהם בעצם העתקים מוחלטים של מגברי מיינסטרים מוצלחים יותר שנותנים תמורה מלאה לכסף.

אבל - יש שלב מסויים שבו קופצים מדרגה באיכות הציוד וב"נקיון" שלו כאשר מדובר במגברים בפרט שהוא ברור ומוחלט, אחרי זה הפערים האלה הולכים ומצטמצמים אבל עדיין, קיימים - בין אם הם מוצדקים או לא - זה עניין של המתבונן, של הכיס, של הרצון, של היכולת.

ופה זה נגמר!

לגבי הבעיה של פותח הת'רד - אם הסאב של הרדסאונד עבד אצלך וסיפק עוצמה נאה בעוד שהקיקר לא מצליח או יותר נכון הV12 לא מצליח להרים את הקיקר, יתכן וכאן הבעיה.

או שחיברת לא טוב לסאב והסאב הקודם לא דרש הרבה בכדי לעבוד או שהמגבר הזה לא זיווג מתאים לסאב הספציפי הזה.

אני לא מכיר כל כך טוב את הסאב מבחינת הנתונים הטכניים שלו, אני רק יודע איך הוא נשמע -

במידה ויש לו שני סלילים למשל וחיברת אותו ב2 אוהם - שתדע, הרוב המוחץ של המגברים בשוק (בטח ובטח שמגברים פשוטים) לא יכולים לרדת בעבודה שלהם להתנגדות נמוכה מ4 אוהם בגישור (גם אם כן, זה מאוד לא בריא למגבר).

ההמלצה שלי באופן קבוע לעבודה מול סאב היא לספק לו הגברה נפרדת, ספק כוח נפרד, ערוץ הגברה נפרד - או מגבר מונו או מגבר שני ערוצים.

אפשר למצוא היום מגברי מונו כמו הJBL CS300.1 בחתימה שלי במחירים נמוכים - המלצה חמה מאוד.

תנסה לשים את הסאב שלך ברכב של חבר למשל ותראה אם הוא עובד טוב - אם כן, אתה כבר יודע שאין בעיה בסאב.

עכשיו רק נשאר להתחיל לבודד את הבעיה ברכב שלך -

איך הוא מחובר למגבר?

איך המגבר מכוון?

איך המגבר מחובר לHU?

איך הHU מכוון?

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ערב טוב חברים,קודם כל תודה רבה על התגובות והעזרה כאן בפורום ניגשתי למקום שממנו

נרכש הסאב הוחלפה התיבה לאחת סגורה ואטומה יש רושם שהסאב עובד יותר טוב

אבל עדיין יש תחושה שהוא יותר מידי רועש ומפיק באסים מיותרים שלא קשורים למוזיקה.

לדעתי כל הבעיה נמצאת במגבר אולי הוא לא מכוון או משהו אחר אין לי מושג מה לעשות.

אשמח שוב אים למישהו יש כזה מגבר של v12 שיכול לתת לי כיוון איך לכוון נכון את המגבר לסאב.

תודה לכולם ומקווה למצוא פתרון מהיר כי אחרת אאלץ למכור את הסאב לא בגלל שהוא לא טוב אלא בגלל מגבר חלש.

מה שכן הסאב הזה מרעיד את האוטו!:lol:

imprza new age

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...