Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוקר טוב לכולם,קודם כל תודה על התגובות אז אני מבין שני דברים:האחד שיכול להיות שחסר באס

בגלל התיבה,או שאולי המגבר לא מכוון כמו שצריך אבל אני ניתקתי את הסאב הקודם שהיה לי הרד סאונד

מהחוטים שמחוברים לפלוס מינוס ואז חיברתי חזרה את הקיקר רק לחוטים.

אולי טעיתי אבל שחור הולך לשחור ואדום הולך לאדום נכון?

מזה תיבה אטומה ולמה שלי לא טובה?

אני מבואס חבל על הזמן ואין לי מושג מתי יהיה המיפגש הבא ככה שאני רוצה כבר סאב נורמלי.

אשמח להמלצה של מתקין שיכול רק להעיף מבט ולראות מאיפה נובעת הבעיה.

תודה וחג שמח.

מאיפה אתה בארץ?

אולי מישהו יוכל לעזור לך?

אני נמצא באיזור המרכז, אם אתה מגיע לאיזור הזה.

אני בשמחה יכול לעזור לך לכוון את את המערכת בצורה טובה יותר.

under construction..

פורסם
בשביל מה צריך תמונות ?

מוגבר ע"י V12 מסריח בתוך תיבה פתוחה לא מקורית .

זה כל המידע שצריך :)

אתה פשוט חוצפן.!.

זה מה שיש לבחור ברכב, רוצה להחליף לו על חשבונך לציוד אחר יותר טוב? אתה מוזמן - אבל משום מה נראה לי שזה יקרה.

מסריח? לא מסריח?, מה קרה? זה הכיס שלך? אתה שילמת לו על המגבר?

לכן, אם יש לך משהו מועיל לכתוב על מנת לעזור לבחור - אתה מוזמן לעשות זאת.

אם לא, אתה מוזמן לשבת בשקט בצד ,כי התגובה שלך פשוט מיותרת ומטופשת להחריד.

יש גבול לכל תעלול!.

under construction..

פורסם

ההודעות שלי חסרות תועלת ? ולמרות זאת אמרתי לו מה הבעיה וכיצד לפתור אותה בשני משפטים פשוטים בלי לזיין את השכל יותר מדיי על כמה שהוא חמוד וכמה פוטנציאל יש למגבר שלו ולסאב שלו ושלא יעלב ושלא ככה וככה וככה וכמה הפאקינג ריסים שלו מתאימים לו לפנים ... זה פורום מקצועי ? לפעמים אני לא חושב ככה.

לעזור ? אתה רוצה שאני אבנה לו תיבה ? אולי אחליף לו מגבר גם ?

אני לא מבין את כל הרגשות שרצים פה ,מה כבר אמרתי אם לא עובדות ?

יש לך סאב של REDSOUND ואתה נהנה ממנו ? מצויין ,זה לא אומר שהוא סאב טוב.

ציינתי שהבעיה היא במגבר ובתיבה. אני טועה ? לא.

מה אפשר לעשות ? להחליף מגבר או תיבה ,שום VOODOO של כיוונים לא יעזור פה.

כן יש אנשים חסרי תקציב שנהנים מהדברים המאוד פשוטים וזולים ,זאת לא בעיה ,לי אין בעיה עם זה.

אבל אז הם באים לפה עם שאלות בתקווה להפוך את החרא הסיני שיש להם בידיים לזהב טהור . וכל מי שאומר להם שאי אפשר להפוך חרא לזהב הופך לרע ו"עשיר" שלא נהנה מהדברים הפשוטים שהוא "אלפיין ומעלה" .. מה לעזעזל הולך פה. אם מישהו נעלב מזה שאני אולי ישיר יותר מדיי זאת באמת לא הבעיה שלי עם כל הכבוד.

:roll:

עריכה : אני גם מנחש שהבאס בוסט מופעל וה GAIN לא במצב שהוא אמור להיות. זה גזעני להגיד את זה ? אולי אני גזען גם לאנשים עם ציוד חרא ? או שאולי ההיגיון הבריא שלי אומר שבן אדם שקונה C12 ומגבר V12 אולי יבין פחות מבן אדם עם ציוד הי אנד. כמו שזה הגיוני לחשוב שבן אדם עם לוטוס אליס ידע לנהוג טוב יותר מבן אדם עם פיאט אונו , זה Natural selection .

מפלצת ירוקה ההודעה שלך הייתה מאוד עוזרת לשרשור כמו תמיד.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

יש לך סאב שנותן לך אופציה טובה לנצל אותו בעתיד - חבל שתמכור אותו בגלל שהמגבר חלש.

אתה יכול גם למצוא היום מונובלוקים יד שניה או אולי מגבר 4 ערוצים חזק יותר ביד שניה ואולי יהיה לך שווה לחכות בשביל זה בכדי שתוכל להתאמץ קצת יותר אבל להיות הרבה יותר מרוצה מאשר הרבה יותר מבואס...

תחשוב על זה.

תנסה לבינתיים לוודא שאתה חותך את הסאב על LPF ותנסה לכוון את התדר ל50 הרץ - תכבה לחלוטין את הבאס בוסט.

הורדה של נקודת החיתוך תאפשר למגבר לנצל יותר את הסאב כי הוא מנגן תחום תדר מצומצם יותר ולכן הרבה הרבה הרבה יותר יעיל או אפקטיבי.

כיבוי של הבאס בוסט במידה ודולק - או במגבר או בHU - יוריד לך את העיוותים משמעותית.

שוב - בהצלחה.

עוד עצה - תמתין עם המכירה של הסאב עד למפגש הקרוב - אתה לא תצטער על זה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין שום זכות מכל סוג שהיא-להגיד למישהו שיש לו ציוד "מסריח" או שהציוד שלו הוא "זבל" או כל דבר אחר.

כל עוד, אתה לא זה שממן עבורו ציוד יותר טוב או יותר איכותי, אתה יכול לעשות אחד משני הדברים הבאים:

1.לעזור בכך שאתה עונה לשאלות מבלי לזלזל בצורה מטופשת.

2.אתה יכול לבחור לא להגיב.

זה הכל.

על תהיה חכם גדול, כולם מתחילים מתישהו, הרי גם אתה לא נולדת עם סט של ריינבאו רפרנס בידיים בחדר יולדות:roll:.

לכן, תדע להגיב בהתאם ובכבוד הראוי לכל אחד באשר ציודו.

under construction..

פורסם

אז אין לי זכות להביע את דעתי כל עוד יש לי את הדבר שאני מביע עליו את דעתי ? זה מאוד הגיוני.

זה לא עלבון להגיד על מגבר זבל שהוא זבל. זה ציון עובדות ,זה ממש לא מעניין אותי שמישהו נעלב מזה ,יותר מעניין אותי להישאר אוביקטיבי ומקצועי מאשר לגרום למישהו בתחילת דרכו לחשוב שיש לו מכרה יהלומים.

נכון אני לא נולדתי עם סט של ריינבו רפרנס ביד ,נולדתי עם סט מסריח ביותר של Soundstream שגם נמכר במחיר שערורייתי וגם נשמע כמו חרא גולמי טהור ,נדפקתי מכל כיוון אפשרי אני יודע מה זה.

זה לא היה נעים לשמוע מאנשים שהסט הזה לא שווה כלום ,אבל זאת הייתה האמת. מאז למדתי לשפוט את עצמי. כל מי ששואל אותי מה דעתי על המערכת שלי ברכב אני אומר לו ששומעים חרא. פשוט מאוד.

זה כי אני גם חייל ואין לי כסף. אבל זה עדיין חרא ואני לא חיי באשליות. שמתי לב שאני משתמש הרבה במילה חרא.

מוטי הסאב הזה ידוע ביכולת שלו לספק באס מרעיד ,אם זה לא המצב אצלך זה כנראה המגבר ,אני באמת לא חושב שאלו הכיוונים משום שאין לך ציוד שאפשר לכוון אותו יותר מדיי... ואני בטוח שניסית כבר אז דיי מיצית את העיניין ,זה לא שאם מישהו "מבין" יבוא וישחק לך עם הבוררים המאוד מוגבלים שיש לך שם יפיק תוצאות הזויות ,מבין ? התיבה יכולה לפגוע בביצועים כמובן אבל אם היית מחבר אותו לאיזה מונובלוק של סאנדאון ( בכוונה אני מגזים ) היית שומע אותו הרבה יותר טוב למרות שלתיבה יש השפעה גם.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מפלצת ירוקה ההודעה שלך הייתה מאוד עוזרת לשרשור כמו תמיד

עריכה : אני גם מנחש שהבאס בוסט מופעל וה GAIN לא במצב שהוא אמור להיות. זה גזעני להגיד את זה ? אולי אני גזען גם לאנשים עם ציוד חרא ? או שאולי ההיגיון הבריא שלי אומר שבן אדם שקונה C12 ומגבר V12 אולי יבין פחות מבן אדם עם ציוד הי אנד. כמו שזה הגיוני לחשוב שבן אדם עם לוטוס אליס ידע לנהוג טוב יותר מבן אדם עם פיאט אונו , זה Natural selection .

.

אתה מוזמן לראות את ההודעה הראשונה שלי, לפני שהגבתי לך.

אני חושב שיותר עוזר מזה-אין.

ולגבי מה שכתבת, אל תנסה לעקוץ אותי בשום צורה, כי זה ממש לא הפתרון שלך לעובדה שאתה זילזלת בצורה מגעילה, וממשיך לעשות זאת.

ואל תנסה בסוף לרשום איזה שטות בסוף כדי להראות "הנה, אני כן עוזר".

בטח שלא לרשום:"אני גזען לאנשים עם ציוד חרא".

והמשפט המטופש הזה:Natural selectin .

שתקנה למישהו ציוד, תוכל להגיד עליו חרא.

קצת נימוס אלמנטרי לא יזיק לך בעניין הזה.

תכבד כל אחד עם כל ציוד ו/או רכב שיש לו.

מי ישמע, את זה כותב מישהו שלא ידע מה זה גיין, אבל העיקר הוא נותן פה עיצות אחיטופל עם דעות קדומות:

.:roll::

ניסיתי להבין ב FAQ אבל זה לא מוסבר כראוי , אני מבין מה זה , אבל מה בדיוק GAIN עושה ?

נגיד שיש לי מגבר שמוציא לערוץ 150 RMS , אז אם ה GAIN מכוון על 50% ( שעה 12 ) אז הוא יוציא 75 RMS ?

אני שואל כי הסט שלי מוציא 110 RMS ( האתר הרישמי מציין 150 .... אחרים אומרים לי שאין מצב שזה 110 RMS נקי .. ) והמגבר שמוציא 125 RMS לערוץ עומד על 45% GAIN , אמרו לי להיזהר עם ה GAIN כדי לא לשרוף את הרמקולים , אבל לפי ההשערה הקודמת אני לא אמור לכוון GAIN לכ 90% בשביל שזה יוציא 110 RMS שזה בדיוק מתאים למה שהקומפוננט מוציא ? כנראה זה לא ככה ... אבל למה לא ?

under construction..

פורסם

diforce - קודם כל זה לא זבל סיני. איטום טוב וכיוונים ואתה לא מזהה בכלל שיש לו V12. ד"א השבוע נסעתי למפגש עם בחור מחדרה עם מגבר "זבל סיני" ואני מוכן להתערב ששומעים אצלו יותר טוב מאצלך. מערכת טובה זה הכל יחסי יכול לבוא מחר בנאדם לראות את המערכת שלך ולהתחיל לצחוק עליך זה לא אומר שהיא לא טובה.

נחזור לנושא - מוטי הייתי מציע לך לבקש ממישהו שמבין שיכוון לך את המערכת. אם תהיה בחדרה בזמן הקרוב אני אשמח לכוון לך אותה, אני בטוח שהתוצאה תהיה טובה.

פורסם

צודק , הרי זה ידוע שעם הכיוונים הנכונים ועם איטום טוב ( ... ) אפשר להפוך V12 ל CELESTRA.

מגוחך פשוט כל השרשור הזה ,גם מגוחך שהתאמצת ובדקת הודעה שלי מלפני כשנתיים והעלת אותה לפה כאילו שזה רלוונטי ,אני דיי בטוח שלמדתי דבר או שניים מאז. ואני דיי בטוח שאני לא זקוק לשיעורי נימוס מאנשים חסרי יכולת ש"מפחדים" לפגוע באנשים עם האמת.

אתה אפילו יכול לראות בהודעה המטופשת שלי מלפני שנתיים שרשמתי "כנראה שזה לא ככה" כי אני תמיד מנסה ללמוד עוד ויש לי היגיון בריא. בבקשה על תעליב אותי עם הודעות מטופשות כאלה ואל תעשה מעצמך צחוק.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

דיפורס, אתה פשוט מפספס את הנקודה.

אף אחד לא טוען שניתן להפוך V12 שהוא מגבר מדבקה סיני לCELSETRA שזה מותג היי אנד איטלקי.

אבל בהנתן המערכת של הבחור, ניתן לכוון את זה בצורה שהסאב יעבוד לפחות ללא עיוות ובחיתוכים המתאימים ליכולת שלו, שזה בגדול מה שכנראה קורה אצל פותח השרשור.

ולגבי?, זה לא שאין לי יכולת, להיפך יש לי הרבה יותר יכולת ממך- אני לא פיקציה שרצה באינטרט -אני גם מציע לבחור להגיע לאיזור המרכז ואוכל לעזור לו.:idea:

אני לא מתיימר להיות מורה או מטיף לקבלת שיעור בנימוסין אלמנטרים- אבל כאשר אתה מזלזל בציוד שהוא לא שלך, תדע שיש לזה גם צד אחר.

ולראיה לכך, העלתי לכאן את אחת ההודעות הראשונות שלך מלפני שנתיים בערך , על מנת שתבין שגם אתה התחלת מאיפשהו וגם אצלך זה לא היה ישר עם ציוד היי אנד.

זאת הייתה הכוונה שלי.

אנחנו לא "חסרי יכולת ש"מפחדים" לפגוע באנשים עם האמת"- אנחנו פשוט מספיק בוגרים בכדי לכבד מישהו גם עם ציוד "זבל" לפי הגדרתך.

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...