Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק מה זה כיוונים אני בד"כ שם את הסאב שלי על full ואת הקומפוננטים על lowpass שומעים אחלה. כנראה שלא למדת הרבה :|

לי יש באחת המכוניות V12 עם קרוס אקטיבי שאני בניתי אתה יכול לקפוץ מתישהו לשמוע מבטיח לך שלא תתאכזב.

אתה סתם הולך אחרי העדר וזורק מילים כמו זבל סיני או מגבר חרא אבל בעצם אין לך מושג במגברים ואם אני אשאל אותך מה ההבדל בין סלסטרה לV12 חוץ מהשם אתה לא תוכל לענות לי.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער שלא קראתי את כל הדיון שהתנהל בעמוד 2 , רפרפתי בזריזות עקב היפראקטיביות , V12 זה אחלה מגבר ואם תשאל אותי הוא אמור להפעיל בגישור היטב את הC12 , יש לי חבר עם סטאפ דומה רק עם סאב של פיוניר הסאב עובד אחלה הוא מרוצה מאד , תפעיל את הבוסט על 6 ואת הג'ין כימעט עד הסוף תחבר את 2 הערוצים לפי התמונה של הBRIDGE שיש מעל החיבורים , LPF FULL , והזבל סיני הזה לפי דעתי שם הרבה מאד מגברים של בין 300 - 900 שקל בכיס הקטן! תחסכו תוויכוח , הקרדינל באמת זבל סיני כי הוא נובח כמו פינצ'ר ומלא ברעשים , ממנו התאכזבתי , אבל הפלטינום אודיו מחזיק כבר קרוב לשנתיים ועובד , באמת עובד!

תהליכי שיפוצים

פורסם

לילה טוב לכולם,שוב מודה לכל אחד ואחד ממכם שעזר לי כאן באמת תודה

מחר אצלם את הסאב אים התיבה הסגורה וגם את המגבר כדי שתוכלו להעיף מבט ולנסות לעזור לי עוד.

כרגע אני מחכה לתשובה של חבר פורום לגבי פגישה איתו לכיוון המערכת.

תודה שוב לכולם וחג שמח לעם ישראל.:-D

imprza new age

פורסם

1+ לניר לאף אחד אין זכות לישפוט מה קיים אצל הבחור וליזרוק לו כל מיני הערות מטופשות ,כמו שאמר ניר מה ניכנס לבנאדם לכיס אולי זה מה שהתקציב מאפשר לו ואולי הוא יכול לשים גם מגבר שעולה כמה אלפי $$ טובים אל הוא לא חושב שהוא צריך את זה {אני גם זרקתי פעם משהו בסיגנון הזה אבל אז הבנתי שעשיתי טעות}

ולגבי מגברים "זבל סיני תיהיה בטוח שבמבחן עיוור אתה יכול ליפול בקלות בהבדל בין מגבר זבל למגבר טוב ואפילו היי אנד ובזה אני בטוח

מילא לזהות רמקולים שהם זבל אפשר לזהות יחסית בקלות אבל לא מגברים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

סבבה. תארגן מבחן עיוור של V12 נגד דואל מונו אקטרים של גי'נסיס ,ושיגבירו לגטיה 2 חלקים.

ואני רוצה שיחוברו למקור של מקינטוש ,ושינגנו Infected mushroom בפורמט FLAC .

נראה אם לא אצליח לזהות.

אתם עושים בדיחה מהפורום ,ומהתחום .

בואו נרד עוד רמה ונגיד שלא צריך מגבר ,גם ככה קשה להבדיל בין CELESTRA להגברה הפנימית של פיוניר שמוציא כ 15 RMS על 10% עיוות.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

נחזור לנושא - מוטי הייתי מציע לך לבקש ממישהו שמבין שיכוון לך את המערכת. אם תהיה בחדרה בזמן הקרוב אני אשמח לכוון לך אותה, אני בטוח שהתוצאה תהיה טובה.

------------------------\

מוטי הסאב הזה ידוע ביכולת שלו לספק באס מרעיד ,אם זה לא המצב אצלך זה כנראה המגבר ,אני באמת לא חושב שאלו הכיוונים משום שאין לך ציוד שאפשר לכוון אותו יותר מדיי... ואני בטוח שניסית כבר אז דיי מיצית את העיניין ,זה לא שאם מישהו "מבין" יבוא וישחק לך עם הבוררים המאוד מוגבלים שיש לך שם יפיק תוצאות הזויות ,מבין ? התיבה יכולה לפגוע בביצועים כמובן אבל אם היית מחבר אותו לאיזה מונובלוק של סאנדאון ( בכוונה אני מגזים ) היית שומע אותו הרבה יותר טוב למרות שלתיבה יש השפעה.

בכלל אין לי את הסאב והמגבר הזה למה פניתם אליי?.:roll:

פורסם
סבבה. תארגן מבחן עיוור של V12 נגד דואל מונו אקטרים של גי'נסיס ,ושיגבירו לגטיה 2 חלקים.

ואני רוצה שיחוברו למקור של מקינטוש ,ושינגנו Infected mushroom בפורמט FLAC .

נראה אם לא אצליח לזהות.

אתם עושים בדיחה מהפורום ,ומהתחום .

בואו נרד עוד רמה ונגיד שלא צריך מגבר ,גם ככה קשה להבדיל בין CELESTRA להגברה הפנימית של פיוניר שמוציא כ 15 RMS על 10% עיוות.

הפער בין V12 לDMX הוא "קצת" גדול - לא הייתי קורא לזה דוגמא טובה אלא הקצנה טובה.

אבל בוא תיקח מק אודיו Z4200 או JBL GTO75.4 ואת הV12 ותדאג שבשני המקרים המערכות יהיו מכוונות היטב - הסבירות שהרבה אנשים יפלו בזה ולא יצליחו לזהות את ההבדלים היא עצומה.

אני יכול לאמר לך מנסיון עם המערכת ברכב הפרטי שאני בקושי אהיה מסוגל לעמוד על ההבדלים בין הגברה של הCDMים והאומגה אודיו בין הJBL GTQ200 שמרים אותם כרגע לקיקר KX600.4 למשל - ההבדלים הם מינוריים וחוץ ממני שיש לי נסיון של שנים עם המערכת הזו אני לא מאמין שמישהו יוכל להבדיל.

ה650.4 כבר קופץ מדרגה מורגשת - וגם שם, צריך נסיון עם המערכת בכדי לעמוד במדויק על ההבדלים. - אם כי כאן אני כבר מאמין שהרבה אנשים היו מצליחים לעבור מבחן עיוור.

ברכב ליסינג לעומת זאת יש לי דוגמה קצת יותר קיצונית ובו העברתי את הL1 ממגבר של קיקר ZX150.2 למגבר של שרווד שמופיע לי כרגע בחתימה - ובאמת יש דברים שמסגירים את המעבר כמו היסס מסויים וטשטוש שנוצר בהפרדה בין ימין לשמאל ברכב - וגם אז, במבחן עיוור יש סיכוי שהרבה אנשים היו נופלים שם.

לא ברור לי למה כל תגובה שלך מבוססת על גרעין נכון, אבל המידות שלה יוצאות מפרופורציות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...