Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאחל לך הצלחה במעבר ליחידה יותר אתגרית , הצלחה שלך תתן גם למערכת אדם שיתרום יותר .

אין סגירות סופיות בחיים וגם בצבא - הכל פתוח ואפשרי , התנהל בחוכמה .

אבל - תשובה כמו הכל ידוע על מבנה הצבא - היא לא חכמה ברמות ..

אתה לא צריך לעזור לאף אחד , או לאמת מידע עבורו .

אני מאמין כי הכל לטובה וללא כוונה רעה .

" אבל - הדרך לגיהנום - רצופה בכוונות טובות "

אז שכח את המשפט הכול ידוע , ובנוסף שכח גם את השמועות שאי אפשר לעבור וכו'

הכל אפשרי - התנהל בחוכמה , תן להם זמן להתרגל לרעיון , וארגן את החברה בצד השני , למשוך אותך אלייהם ליחידה .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מחנה נתן (יחש"מ) לא שייך למז"י ואט"ל - אנא קרא את התגובה שלי ותבין.

רוצה לשמוע משו מצחיק?

תדבר עם מפקד היחש"מ,אל"מ יש מצב גבוה שיעבירו אותך אם תסביר לו הכל בגובה העיינים.

אני מכיר כמה וכמה חבר'ה שניסו לעבור וכלא ובלאגנים,ואני מכיר כמה שפשוט נכנסו אליו לדלת פתוחה...

פורסם

kookoo, רק תזהר שלא תגיע בסוף למש"א ותרצה לחזור חזרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ליין מן:

אני לא אמרתי שבכל ידוע על מבנה הצבא והחסרתי המון פרוט רלוונטי לנושא שלדעתי לא "במקום". לעולם לא תראה או יותר נכון תקרא שאני נותן סיפורים או דוגמאות שנותנים פרטים על אופן פעולת המנועים או המערכות הקיימות בהם. זה באמת מידע רגיש, וזה לא כולל את כל המידע המאוד מסווג שיש לי מהצד, אבל מיקום של שני סדנאות מרכזיות... אם כל גו'בניק סוג ז' יודע איפה זה אין שום סיכוי שגם המרגלים ה"מתוחכמים" שלנו לא ידעו.

אני יודע לעמוד על שלי וגם מאחורי שלי. אני יודע מה אני מבקש ועל מה אני הולך. העבודה תהיה יותר קשה ללא ספק, אני בונה על זה.

דיברתי עם אע"צ שבא לעשות עבודה אצלנו שהוא חבר של המפקד שלי (כמובן שדיברתי איתו על המעבר) והמפקד שלי עבר שם והוא מצידו סיפר לו על מה אנחנו מדברים, המפקד שלי נהיה סגול והתחיל לאיים עליי (כמובן שלא באופן ישיר אלא דרך סיפורים על אנשים אחרים) שאם אני אנסה לעזוב החיים שלי בבסיס יהפכו לגהנום (וופי).

אני עדיין רוצה להמשיך, לדעתי המטרות שלי שוות את הסיכון הזה.

פורסם

גם אני למדתי עד י"ד ועכשיו אני משרת בצאלים (סדנא 8644, פלוגה ד') כטכנאי של האמרים סופות ג'יפים ג'פסים אושקוש כשיוצא (אני מוסמך אושקוש האמר) אבירים וכו וכו...

maxizem - שירתת בצאלים מלי 500 או בסדנא שאני שם עכשיו?

בכל מקרה, אם מש"א ירצו אותך, אתה תגיע לשם, נראה לי אפילו בלי לשאול את המפקדים שלך מה הם חושבים על זה, מדבר מניסיון של חברים.

בכל מקרה, בנוסף למכתב שכתבת אל תשכח למלאות טופס 55, נדיר שזה עוזר, אבל עם ניסוח טוב ושיכנוע דומה לניסוח, אני מאמין שתצליח.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

[quote=CartMan2oo5;2283077]גם אני למדתי עד י"ד ועכשיו אני משרת בצאלים (סדנא 8644, פלוגה ד') כטכנאי של האמרים סופות ג'יפים ג'פסים אושקוש כשיוצא (אני מוסמך אושקוש האמר) אבירים וכו וכו...

maxizem - שירתת בצאלים מלי 500 או בסדנא שאני שם עכשיו?

אולי קצת תשמרו על בטחון שדה, די עם מספרים ועוד לקשר אותם לבסיסים וכולי.

• תוכן חדש...