Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

עקב בעיות גב אני שוקל להחליף את המושבים ברכב (אגב, אם לא היה רכב ליסינג לו אני מחוייב, הייתי מחליף את הרכב - פשוט אסון מבחינת נוחות...).

עלו בפניי שתי אופציות ורציתי לשמוע דעתכם:

1. החלפת המושבים הקדמיים למושבים של רכב אחר. מצאתי מושבים של שברולט אפיקה מאותו שנתון ונראה שיתאימו. עלות של כ 800 שח לזוג המושבים + התקנה (אינני יודע כמה)

2. קניית מושב אורטופדי של אספיר (משומש במחיר ובמצב טוב).

א. מה עדיף?

ב. שאלה בנושא כריות אוויר צד. בעל המושב האורטופדי טוען שבכסא האורטופדי אין כריות וניתן להתקינו רק ברכבים שאין בהם התקן כריות צד במושבים (אינני יודע אם בשלי יש או אין - שברולט אוואו ביג מודל 2008/9). בעיקר מהסיבה שלא ניתן לעקוף את ההתקן ושבמידה ומתקינים את המושב מתבטלת הפעלת כלל כריות האוויר ברכב. האם הדבר אפשרי?

מודה לכל מי שיענה ויעזור לי לפתור את בעיית כאבי הגב בנסיעה...:cry:

שבת שלום וגמר חתימה טובה לכולם

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

כדי לבדוק אם קיימות אצלך כריות צד (אם כי סביר להניח שלא) - כנס לאוטו, תציץ בדופן הכסא השמאלית (אם אתה במושב הנהג), אם כתוב "AIRBAG", סימן שיש.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

תודה על התשובות.

האם לא ניתן לעקוף את המערכת של כריות האוויר ברכב ולהתקין מושב ללא כרית צד?

אשמח לקבל תשובה ממישהו שהתנסה בהחלפת מושבים ברכב.

שבת שלום

פורסם

מפתיע, אבל מותקנות ברכב כריות צד (מהמושב).

אני אברר לאחר החג עם היבואן ועם אספיר.

נראה שהאופציה הטובה ביותר היא להתקין מושבים של אפיקה ואז ניתן פשוט להחבר את כרית האוויר כפי שהייתה מחוברת במושב הקודם...

אם יש למישהו המלצה לבעל מקצוע באזור הצפון (נהריה-עכו-קריות) שיוכל לבצע את ההתקנה אשמח מאוד לשמוע.

תודה על התשובות.

פורסם

מה העלות של החלפת מושב? לי יש בעיה שאני גבוה והרגל שלי לפעמים משפשפת את ההגה (אי אפשר להוריד אותו בגובה)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

צריך את עזרת הפורום לאחר שעורי בית בנושא.

1. ברכב יש אכן כריות אוויר צד במושבים

2. בכדי להתקין כסא אורטופדי (שבו אין כריות צד...) צריך לבטל את הכרית צד של הנהג (אני מניח שבמחשב הרכב, אינני יודע בוודאות), אחרת הכריות לא יעבדו בשעת חרום.

3. ברור עם חברת אספיר - נאמר לי שבכל רכב ניתן לבטל כרית אחת וזו יכולה להיות כרית הצד. אבל הזהירו שלא בטוח שהיבואן יסכים לעשות זאת.

4. בדקתי עם היבואן (UMI) - אכן, הם לא מבצעים זאת. טענו שיש אפילו הוראה של משרד התחבורה בנושא. נבלות.

5. בחברת הליסינג לא מאשרים התקנת כסא אורטופדי - גם נבלות! :(

יש לי את האופציה ללכת על כסא חלופי של רכב אחר ובכך לשפר את הנוחות ולא תהיה הבעיה של הכריות. אבל בהנחה ואלך על האופציה של מושב אורטופדי, צריך עזרה בנושא הכריות.

היכן או אצל מי ניתן לבצע את הביטול של הכריות ברכב? האם ניתן לבצע בעצמי? מכירים בעל מקצוע בנושא?

תודה לעוזרים!

חג שמח

• תוכן חדש...