Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם לא מציעים שום שמן חליפי, אני די מורצה מהמוסך והשירות וחבל לוותר על מוסך מאזדה בגלל זה..

מה האופציות שיש לי?

פורסם

אני חייב לציין כאן משהו שאף אחד לא חשב עליו, מבחינת הוזלת עלויות הרבה מוסכים מורשים קונים את השמן בחביות, והמוסכים היותר מפותחים וחדשים בכלל ממלאים את השמן מצובר, קיימת אופציה שבמוסך קיימת חבית של שמן מתוצרת "דלק" והג'ריקן השחור הינו כלי לשימוש.

פורסם

אנחנו סתם רודפים במעגל אחרי הזנב - מה כתוב בחשבונית קבלה , ובאיזה מוסך טיפלתה .

ראה כמה אנרגיה מבוזבזת יש כאן , בגלל תודעת שירות לא חכמה ומלחיצה של מוסך , מה הבעיה לשאול אותם .

השמנים של דלקול מתאימים מאוד ,השאלה , איזה שמן מנוע הכניסו לרכב , ואת זה הם יודעים , וחייבים למסור לך .

ראה כאן עוד שמן מנוע של דלקול העומד במפרט של מאזדה פורד , ומגיע גם בצובר .

http://www.delkol.co.il/subs_info.asp?sid=512&sname=מוטור סינט 5W30 ( יש תמונה של גלון - אבל הוא מגיע גם בחביות )

http://www.delkol.co.il/cust_catalog.asp?cust_id=1&custName=מוסכים

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כבר אמרתי שהטיפול נעשה במוסך מאזדה.

בחשבונית רשום - שמן מנוע (135 ש"ח ללא מע"מ) מס. קטלוגי - 5555EG001

שאלתי אותם פעמיים במהלך הטיפול ואת התשובות שקיבלתי כבר רשמתי פה.

מה אני יכול לעשות עוד, לאיים עליהם באקדח? :oops:

פורסם

טלפן שוב למוסך - דבר עם מנהל המוסך , ושאל , בעברית , לא קטלוגית - איזה שמן הוכנס :idea:

והסבר - אני רוצה לדעת איזה שמן מנוע למלא , במידה ויהיה חסר קצת , עד הטיפול הבא .

לא יתנו תשובה משביעת רצון

צור קשר עם " שירות הלקוחות " דלק מוטורס " טל' 08-9139999 - יעוץ טכני , הסבר להם את הבעיה ,

תן להם את דגם הרכב + מס' רישוי . ותקבל תשובות מוסמכות .

( ואולי תספר לנו , באיזה מוסך טופל הרכב , המטפל בשמנים סודיים שאסור לדבר עליהם :lol: )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אוקי, עברה בדיוק שנה :-) אני אחרי טיפול שנתי נוסף.

נראה לי שאין צורך לפתוח שרשור חדש כאשר כבר יש אחד קיים.

אז שוב לשאלת השמן :roll:

היום בטיפול שמו לי את השמן הבא -

Prestone 5W-30 SM/CF

מיכל של גלון אחד, מיוצר בארה"ב.

מישהו מכיר את השמן הזה, האם הוא סביר?

פורסם

למיטב ידיעתי פרסטון לא מייצרים שמנים אלא פרומט מייבאת את השמן שבמקור הוא תוצרת אמריקן איגל, השמן הזה לא מומלץ בעליל ומאבד את צמיגותו במהירות וגורם למנוע רעשים נוספים. עבור לליקוי מולי או לשמן של דלק. מחיר השמן של פרסטון כביכול הוא משהו כמו 60 ש"ח ל5 ליטר

שמן שלא אושר ע"י מאזדה פורד יגרום להיווצרות בוצה ולנזקים בלתי הפיכים במנוע

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עשיתי טיפול במוסך מאזדה, אני מבין שהם משתמשים בשמן לא איכותי במיוחד

אבל הוא אמור לעמוד בסטנדרטים שמציב יצרן הרכב, לא?

• תוכן חדש...