Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו אני מעריץ של focal ובאמת שאני חושב שהיא החברה הכי טובה..

אבל היום מישהו שמבין בזה אמר לי שיש עוד חברה ברמתה או אולי אפילו יותר אני לא כל כך זוכר

את השם של החברה אבל הוא אמר לי משהו טראן זירו? אם תכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד..

טראן זירו? לא נראלי שהוא אמר לי גראנד זירו אני יודע שיש חברה כזאת אבל היא לא ברמה של focal..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

אכן כן, גראונד זירו(ground zero)

ממה שאני מכיר היא נחשבת חברה טובה מאוד.

אני לא חושב שניתן לעשות השוואה לפוקאל בסגנון "מי יותר טוב" , כי כמו שאמרו פה מליון פעמים, סאונד זה עניין סוביקטיבי.

ground-zero-audio.com

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

השאלה אם יש כזאת חברה טראן זירו? ואם לא..

אז האם גראנד זירו משתווה לפוקאל?

אגב תודה רבה matanel..

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

GROUND ZERO

ground-zero-audio.com

הבנתי שהיא התחילה כיצרנית סאבים ומשם התפתחה למגברים,רמקולים,קבלים וכ"ו

יש לי סאב שלהם ובאמת סאב נהדר,רמקולים אחרים מתוצרתה לא שמעתי

ופוקל נחמדה,לא יותר וגם זה בהנחה שתתחבר לסגנון

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

יש לכם עוד הצעות לקומפוננטים ברמה גבוה? אני מחפש עכשיו.. חשבתי על focal k2p מישהו יכול להציע לי משהו ברמה הזהו? או משהו בסיגנון הזה? אם כן אז באמת תודה...

• תוכן חדש...