Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקום כבל קלאצ'? (לבעלי 106)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

כפי שדיברתי בנושא הקודם שלי הוחלף לי קלאצ' באוטו והרגשתי רעידות.

בכל אופן ניסיתי לבדוק את הנושא והצלחתי לפתור את זה מעט, וכרגע אני מרגיש פחות רעידות

בעיקרון מתחת לרכב באיזור הגיר ישנו תפסן של הכבל קלאצ', (אצלי הוא שבור) ומאז ומתמיד הייתי מנסה לתפוס את הכבל בדרך כזו או אחרת עם הזיקונים, לפעמים זה היה גורם להילוכים לפעמים לא להיכנס, לפעמים הדוושא הייתה מרגישה רפוייה ולא לוחצת

בכל אופן אחרי החלפת הקלאצ' שמו אזיקון שתופס את הכבל באחד המשולשים ואחד מתחת לגיר פירקמתי אותן ושמתי אזיקון אחד כמו שהיה לי עד לפני ההחלפה של הקלאצ' וזה מרגיש לי יותר טוב.

אבל מה שמוזר (וחבל שאני לא זוכר איך זה היה לפני ההחלפה) העבירו את הכבל קלאצ', בין הקיר אש למוט ההיגוי והוא ניראה דיי לחוץ שם וללא שום חופש, מה גם שנראה שהוא משתפשף שם קצת.

שאלתי היא כזאת, האם אצלכם (בעלי 106) הכבל עובר מעל המוט היגוי הזה, או בינו לבין קיר האש?

(אגב מדובר בכבל קלאצ' אוטומטי אצלי, ומצורפת תמונה של המוט שמאחוריו העבירו את הכבל)

untitled.JPG

פורסם

אם יש למישהו 106 אני ישמח אפילו אם הוא יוכל להסביר איך בדיוק הכבל קלאצ' שלו עובר מהדוושה ועד המוט שלו מעל הגיר...

תודה!

• תוכן חדש...