Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בלנו 98 והבעיה היא כזו: הדלת האחורית בצד של הנהג לא נפתחה מבחוץ, הבעיה הפכה ליותר חמורה כאשר בטעות הזזתי את המפסק של נעילת ילדים, כזו שמבטלת פתיחה מבפנים בדלתות האחורית וכעת לא ניתן לפתוח את הדלת גם מבחוץ וגם מבפנים.

ממה יכולה להיווצר הבעיה? אני חייב לציין שהידית של הדלת לא נשברה או משהו כזה..

איך אני יכול לפתור את הבעיה בכוחות עצמי? אני יכול להשיג .. השאלה איך אני מפרק את הידית התקולה ?

תודה ושבת שלום

פורסם

עקורנית אחי המנגנון נתקע אני חושב, כדי שתלך למוסך שלך או למקום שמפרקים בו דלתות לצרוך חלונות וכו'.

אנחנו במירוץ אחרי הגודל (נפח)

פורסם

ללכת למוסך זה בוודאות... השאלה מה אני אני יכול לעשות לבד , בעזרת כלים בסיסיים שיש לכל אחד בבית

אני צריך עזרה ממי שמומחה בעניין

תודה

• תוכן חדש...