Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב .

יש לי חשבון פרמיום בראפיד שייר - יש לי הגבלה של הורדה כל יום 5000MB .

הורדתי את התוכנה , RAPIDSHAREUPLOADER , במידה ואני מעלה קבצים דרכה , האם זה נותן לי להוריד נפח גדול יותר כל יום ? .

מה זה נותן לראפיד שייר שאני מעלה לאתר שלהם קובץ שהורדתי מהם והרי הוא קיים אצלם ? .

במידה וכן איך עובד היחס נניח אני מעלה 100MB , בכמה זה מעלה לי את ההורדה ? .

שאלתי השנייה האם DVD שקורא DIVX , יקרא סרטים בעלי סיומת של MKV ? .

תודה מראש וערב טוב .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
שלום רב .

יש לי חשבון פרמיום בראפיד שייר - יש לי הגבלה של הורדה כל יום 5000MB .

אם לא הורדת 5000מגה באותו יום היתרה עוברת אוטומטית ונצברת למחרת,עד 25גיגה.

הורדתי את התוכנה , RAPIDSHAREUPLOADER , במידה ואני מעלה קבצים דרכה , האם זה נותן לי להוריד נפח גדול יותר כל יום ? . אין קשר בין הדברים,ראה סעיף ראשון,יש לך כמות והיתרה ממנה נצברת למחרת. מה שכן ישנה איזה שמועה שאם מורידים בשעות מסוימות בין הבוקר לצהריים אזי רק 10% נחשב מהכמות המוקצבת לאותו יום,לא ביררתי את הנושא.

מה זה נותן לראפיד שייר שאני מעלה לאתר שלהם קובץ שהורדתי מהם והרי הוא קיים אצלם ? . כלום,תעלה מה שאתה רוצה.אדרבא זה טוב מכיוון שנגיד שהעלת משהו שמישהו העלה ופרסם איפשהו כבר (משחק,תוכנה,תוכנית טלוויזיה,והקבצים שלו נמחקו אזי שלך משמשים בתור MIRROR כלשהו :)

במידה וכן איך עובד היחס נניח אני מעלה 100MB , בכמה זה מעלה לי את ההורדה ? . זה לא

שאלתי השנייה האם DVD שקורא DIVX , יקרא סרטים בעלי סיומת של MKV ? . ראה תגובת קודמי,יש לקודד ואז לצרוב והכל יעבוד

תודה מראש וערב טוב .

12345

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...