Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי עד היום הרבה שאלות בקשר למערכת הקופצת שלי במאזדה 6.

היום סוף סוף נראה לי שמצאתי פיתרון שלו קוראים DMC, מכשיר שמתחבר למערכת המובנית ומכיל בתוכו 2 חיבורים, האחד לUSB והשני לSD.

לדעתי זה באמת באמת מושלם, המערכת מפסיקה לקפוץ וגם יש לי איכות והמון שירים ברגע על הUSB או הSD. יש לציין גם שכל השליטה על המכשיר נעשית מהמערכת הרגילה וגם דרך ההגה, לפחות למי שיש שליטה.

אני שואל כאן את אלה שמכירים את המכשיר, מה היתרונות ומה החסרונות בו? מכיוון שאני לא ממש מבין בתחום..

הנה תמונה של המכשיר:

cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1639

תודה רבה לכל העוזרים!:-D

פורסם

היה לי נגן דומה למחבר של הונדה. יתרונות? ציינת אותם בעצמך. חסרונות? אתה נשאר עם ההגברה המקורית של הרכב משמע חרה איכות. בכל מקרה, חפש בEBAY נגן דומה, תמצא בהרבה פחות

פורסם

אני יכול לחבר הגברה משלי..אבל אני חושב שמה שיש לי מספיק בשבילי, אני לא צריך מולטי מערכת...אבל עוד שאלה, אמרו לי שהוא יכול לקרוא עד 100 שירים, האם זה נכון?ואם כן, למה?

פורסם

אממ..עוד שאלה קטנה חבר'ה..האם במכשיר יש כניסת AUX?ובכלל, אני לא מבין גדול, AUX זה חיבור שמחברים אליו כבל שנראה אותו דבר משני הצדדים כמו של אוזניות והוא מתחבר אל מקור חיצוני כמו MP3? ומה עדיף משני המכשירים? את הראשון או את זה -cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1348

• תוכן חדש...