Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין אותי למה אימפרזה טורבו לא מומלצת לנהגים חדשים :?:

:roll:

חזקה מאוד. נושכת. מפתה למהירויות גבוהות. משרה תחושת ביטחון מוטעית. קנייה יקרה. אחזקה יקרה. דלק יקר. ביטוח יקר.

עוד?

קודם כל , כל מה שהזכרת לגבי עלות לא קשור לנהג חדש. כל השאר בהחלט קשור.

הביטוח לא יקר (לפחות לא מה שאני שילמתי) 4400 למקיף, לרכב במחיר הזה, לא זול, לא נורא. בטח אם זה רק 1700 שקל מעל הסקסו ששווה רבע מהערך של האימפרזה :? .

שים לב שיש ב99 2 דגמים, אחד עם כריות אוויר, ABS וגג, ואחד בלי אף אחד מהם. אל תוותר על ABS וכריות אוויר :!:

בהצלחה בחיפושים , אגב יש בידיעות אחת יד 1 עם 38 אלף ק"מ , שווה בדיקה!

גיא, בעלים לשעבר של GT 99. :roll:

אז זהו שהאוטו לא בדיוק יד ראשונה אלה שניה לטענת המוכר, הוא מכר את הרכב הנ"ל לבתו הוא עדיין ממשיך לנהוג ולא היא!!!

בעל הרכב לא היה מוכן להתחייב לבדיקה של השאסי/מנוע רק לגבי הקלאץ שהוא עשה בטיפול האחרון!! (לטענתו הרכב עבר מכה בכנף והוחלפה הכנף עם פנס...)

והרכב הוא הדגם ללא הABS והכריות האוויר...

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם
מעניין אותי למה אימפרזה טורבו לא מומלצת לנהגים חדשים :?:

:roll:

חזקה מאוד. נושכת. מפתה למהירויות גבוהות. משרה תחושת ביטחון מוטעית. קנייה יקרה. אחזקה יקרה. דלק יקר. ביטוח יקר.

עוד?

קודם כל , כל מה שהזכרת לגבי עלות לא קשור לנהג חדש. כל השאר בהחלט קשור.

הביטוח לא יקר (לפחות לא מה שאני שילמתי) 4400 למקיף, לרכב במחיר הזה, לא זול, לא נורא. בטח אם זה רק 1700 שקל מעל הסקסו ששווה רבע מהערך של האימפרזה :? .

שים לב שיש ב99 2 דגמים, אחד עם כריות אוויר, ABS וגג, ואחד בלי אף אחד מהם. אל תוותר על ABS וכריות אוויר :!:

בהצלחה בחיפושים , אגב יש בידיעות אחת יד 1 עם 38 אלף ק"מ , שווה בדיקה!

גיא, בעלים לשעבר של GT 99. :roll:

אז זהו שהאוטו לא בדיוק יד ראשונה אלה שניה לטענת המוכר, הוא מכר את הרכב הנ"ל לבתו הוא עדיין ממשיך לנהוג ולא היא!!!

בעל הרכב לא היה מוכן להתחייב לבדיקה של השאסי/מנוע רק לגבי הקלאץ שהוא עשה בטיפול האחרון!! (לטענתו הרכב עבר מכה בכנף והוחלפה הכנף עם פנס...)

והרכב הוא הדגם ללא הABS והכריות האוויר...

שזה הולך כמו ברווז ונשמע כמו ברווז זה ברווז!! :!:

בייחוד ברכב מסוג זה שבנאדם מתחיל לספר סיפורי אלף לילה ולילה ולא רוצה להתחייב על דבר תגיד לו לילה טוב ומהר!!

קח את הזמן ובסוף תמצא משהוא טוב יותר :idea:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

פשוט ראיתי את המודעה, לא התקשרתי אליה, אני לא מחפש GT... ולכן הפנתי את הבחור אליה, הנתונים בעיתון נראו טוב, ברור שכל מקרה לגופו...

גיא

פורסם

אני יודע לזאות סוחר מכוניות בטלפון.

ותמיד כשאני מגלה את הסוחר אני מנתק אבל הפעם לא יודע למה הייתי חייב להמשיך בשיחה איתו...

אגב כפי שציינתי הרכב רשום על הבת שלו והשם משפחה שלהם לא אותו הדבר כי היא התחתנה והיא לא בארץ ורק ביום חמישי היא חוזרת!!!

רק רציתי לציין זאת...

סוחר!!! :evil:

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם

ותמיד כשאני מגלה את הסוחר אני מנתק אבל הפעם לא יודע למה הייתי חייב להמשיך בשיחה איתו...

אגב כפי שציינתי הרכב רשום על הבת שלו והשם משפחה שלהם לא אותו הדבר כי היא התחתנה והיא לא בארץ ורק ביום חמישי היא חוזרת!!!

רק רציתי לציין זאת...

:mm_yeah:

סוחר + אימפרזה טורבו = שאסי

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רק רציתי לציין זאת...

\][

הבעיה היא לא שהוא סוחר אלא שהוא רמאי ונוכל!!! :mad:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...