Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתם לב שכשאתם לבד ניראה כאילו כל הבחורות בעולם נעלמו ומצד שני כשאתם בקשר עם מישהי מתחילות איתכם בחורות?

אני שמתי לב לזה מזמן ואת האמת כל החברים שלי אמרו לי את זה לא פעם. כל פעם שבאתי עם מישהי למועדון בנות התחילו איתי לבד ומצד שני כשבאתי לבד עם חבר היה לי קשה ונתקלתי בהרבה סירובים.

אז מעכשיו זאת לא רק תחושה שלי לגבי העיניין:

http://tierneylab.blogs.nytimes.com/2009/08/13/do-single-women-seek-attached-men/

:bad-word:ממש מעצבן לדעתי!

פורסם

קורה בטח שקורה

ופעם באמצע מסיבה רבתי בכוונה עם זו שבאתי איתה כדי לחזור לזו שהסתכלה עלי במבט שהיא רוצה לחטוף אותי מ"החברה" שלי

אני מנייאק ואני גאה בזה :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
קורה בטח שקורה

ופעם באמצע מסיבה רבתי בכוונה עם זו שבאתי איתה כדי לחזור לזו שהסתכלה עלי במבט שהיא רוצה לחטוף אותי מ"החברה" שלי

אני מנייאק ואני גאה בזה :wink:

אתה לא מניאק,אתה

פורסם

תופעה ידועה, אפילו היה על זה פרק בסיינפלד.

ואם למרות שאתה הולך עם מישהי, אף אחת לא מתחילה איתך?

אז שתי אפשרויות, או שהמישהי שאיתך מכוערת, או שאתה מכוער.

או שנשים זורקות לך מבטים אבל אתה לא מבין את המסר, קרה לי כמה פעמים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע..

כשאתם עם חברה\אשה אז אתם "כביכול" באים רגועים,לא מחפשים ,לא במתח למצוא מישהיא לדבר אתה ,ואם רוצים או לא רוצים אז משדרים את זה בהתנהגות, בחורה שרואה שמישהוא לא מסתכל עליה,בוחן אותה,זורק מבטים..ישר נדלקת ומחפשת להוכיח לחברות הדמיוניות במוח שלה,שהיא יכולה להשיג את הגבר שלא "שם" עליה.

לא סתם לא מעט בחורות נמשכות לכאלו שמתייחסים אליהם כמו מניאקים.:-)(לא שאני אומר שזה מתכון לחיים מאושרים עם בחורה-ממש לא).

פורסם

תקרא את מה שכתוב בלינק. אמרו לנשים שהגבר הוא התאמה שנעשתה להם ע"י מחשב והראו להן תמונה שלו (את אותה התמונה).

כאשר אמרו שהוא רווק - 59% היו מעוניינות בו, וכאשר אמרו להן שהוא תפוס 90% היו מעונינות בו.

זה מעניין, כי זה לא קשור להתנהגות של אותו הגבר בכלל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני מוצא לזה 3 סיבות אפשריות:

1. גבר רווק נתפס כגבר פגום, הרי אף אחת אחרת לא רוצה אותו.

2. כולם אוהבים אתגרים, גבר תפוס זה אתגר.

3. נשים טיפשות ואי אפשר להבין אותן.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אני מוצא לזה 3 סיבות אפשריות:

1. גבר רווק נתפס כגבר פגום, הרי אף אחת אחרת לא רוצה אותו.

2. כולם אוהבים אתגרים, גבר תפוס זה אתגר.

3. נשים טיפשות ואי אפשר להבין אותן.

3 הכי מתקרב למציאות:brickwall:

• תוכן חדש...