Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר חיפושים ושליחת מספר מיילים דרך האתר הרישמי,ללא הצלחה.

אשמח לכל עזרה שרק אוכל לקבל.

לעזרתכם אודה,

יום נפלא,

אורי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם
זה תלוי באיזה הקשר אתה צריך לדבר איתם.

אם זה שרות אישי לרכב פרטי לא בעיה תנסה דרך http://www.renaultcanada.com/

אם לא תציין לאיזה מטרה. נפנה אותך לכיוון הנכון בעזרת השם.

מילאתי אותו הטופס פעם נוספת.

קצת אופטימיות וזמן ואהיה בקשר.

תודה !

אורי

(אגב-מדוע ההפנייה להשכרה ?)

פורסם

תשמע אני לא יודע מה הבעיה אצלך אבל אני אישית מכיר מקרה מסוים שלקוח נכנס לאחד מהמורשים בצפון ולא אישרו לו חלק מסוים באחריות בעקבות זה שהוא ניסה לפתור תקלה לבד(הוא חשמלאי רכב במקצועו) הוא יצר קשר עם החברה דרך האתר הזה (הם דאגו שיחזרו אליו כעבור יום 1) ואישרון לו את החלק כמחווה ללקוח... אם יש לך בעיה דומה אל תתיאש.

פורסם
תשמע אני לא יודע מה הבעיה אצלך אבל אני אישית מכיר מקרה מסוים שלקוח נכנס לאחד מהמורשים בצפון ולא אישרו לו חלק מסוים באחריות בעקבות זה שהוא ניסה לפתור תקלה לבד(הוא חשמלאי רכב במקצועו) הוא יצר קשר עם החברה דרך האתר הזה (הם דאגו שיחזרו אליו כעבור יום 1) ואישרון לו את החלק כמחווה ללקוח... אם יש לך בעיה דומה אל תתיאש.

ממך לצרפתים....

תודה!

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אורי, אולי תשתף את הפורום בנושא אודותיו אתה רוצה לפנות אליהם?

ניסית לברר את הענין עם קרסו (הגיוני שקודם כל הם יפנו אותך אליהם), או לקבל ממנהל השרות שלהם כתובת למייל ?

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אורי, אולי תשתף את הפורום בנושא אודותיו אתה רוצה לפנות אליהם?

ניסית לברר את הענין עם קרסו (הגיוני שקודם כל הם יפנו אותך אליהם), או לקבל ממנהל השרות שלהם כתובת למייל ?

הנושא המקורי היה לגבי עניין החלפת (או אי החלפת) שמן הגיר בגיר אוטו'.

בהמשך צצו נושאים נוספים כגון - בעיות הארקה,דגמי צמיגים ועוד.

• תוכן חדש...