Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אתמול קיבלתי דו"ח חניה ממשטרת ישראל, חניתי על שפת שחור לבן באיזו שכונת מגורים (בדרך כלל אני חונה שם אבל כנראה שעכשיו איזו ניידת חטפה קריזה עליי :lol:)

בקיצור הדו"ח אולי מגיע לי אבל הוא מלא בטעויות: בצבע הרכב כתוב משהו שנראה כמו "אחר" או "שחור" אבל בטוח לא ירוק או "כחול מטאלי" כמו שכתוב לי ברשיון ובתוצר הרכב נכתב "פיט" כנראה השוטר נתן את דעתו על מכוניות פיאט.. ולי בכלל יש לנצ'יה.

אז עד עכשיו יש לנו טעות בצבע ובתוצר הרכב, אבל בנוסף השוטר טעה גם בכתובת, היא נרשמה במספר רחוב 22 או 28 [כל הכתב של הדוח ממש לא קריא] וברחוב הספציפי הזה, גם במס' 22 וגם במס' 28 יש חניה מסודרת ואין שם צומת [כמו איפה שאני חניתי]

זה דוח חניה ראשון שלי, אז למי אני פונה עם זה? ובאיזה נימוק לפנות למשטרה?

Lancia Dedra 1.6 i.e 92 כבר לא בועטת :-(

פורסם

יואיל אדוני להעלות את הדו"ח לכאן אולי נראה אנו משהו שלא ראית. אולי גם סקיצה /תמונה של זירת הפשע.

שילוב של כל הנתונים יכול להוציאך זך כבדולח.

יותר מדי לדו"ח אחד אבל אולי השוטר היה שתוי?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב עברו עליי ימים קצת טרופים ושכחתי מהנושא אבל עדיין יש אפשרות לבטל את הדו"ח אז סרקתי את הדוח להנאתכם וגם אולי אם תהיו נחמדים תעזרו לי להפטר מהעז.

מצ"ב הדוח הסורר

tickedhd.jpg

פורסם

עברתי על הדו"ח וקשה להבין את הכתב אבל אצלך זה ההעתק ולא המקור ואני בטוח שהשוטר כן יודע לקרוא את הכתב של עצמו.

בכל מקרה, לעינייננו:

1. הדו"ח שנרשם הוא על הפרעה לתנועה והשוטר רשם בנסיבות שיש שם שני נתיבים ואתה חסמת את הנתיב השמאלי מבינהם כך שעבירה אכן מתקיימת כאן. כמו כן הוא גם כתב שיש במקום אבני שפה שחור לבן אבל אני לא זוכר מה בדיוק זה אומר השחור לבן (לדעתי כלום).

2. לעניין הכתובת, אכן אפשר לראות בהעתק שרשום 22 אבל אם תסתכל טוב אפשר גם לראות שרשום 28 ולא 22.

3. לעניין צבע הרכב, היום יש כל כך הרבה צבעים מוזרים ולפעמים בחושך קשה להבדיל בין אפור לתכלת אז השוטר רשם אחר וזה בסדר גמור.

4. לעניין יצרן הרכב, זה אולי הדבר היחיד שיכול לתת לך פתח מילוט אבל הסיכוי לכך קלוש. פיאט ולנציה הן מאותו תאגיד רכב ואפשר לומר כי זוהי טעות בתום לב למי שאינו בקיא בסוגי הרכבים.

במידה ומספר הרכב נכון, אני לא רואה את המשטרה מבטלת את הדו"ח אלא מקסימום מתקנת אותו.

אתה יכול לבקש להישפט אבל במקומך לא הייתי עושה זאת.

ואם אתה מעוניין בפירוש מה כתוב בנסיבות אז בבקשה:

הבחנתי ברכב הנ"ל עומד וחוסם נתיב שמאלי מבין 2 נתיבים ***** (שמאלה?).

הרכב נראה תקין, אויר בגלגלים. אבני שפה ****** (הצבועות?) שחור לבן.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי מדרכה המסומנת בשחור לבן משמעות הסימון להבלטת המדרכה ותו לא, אין לכך משמעות חוקית בקשר לעצירה ו/או חניה. בנוסף אין להחנות במרחק 12 מ' לפני או אחרי צומת אבל אני חניתי במרחוק גדול יותר מ12 מטר. מצד שני, נגד הטיעון של חסימת נתיב קשה לי לחשוב על תירוץ משכנע.... [אף על פי שבפועל החניה איננה מפריעה כלל לתנועה היא עדיין נמצאת על נתיב נסיעה]

פורסם

אם יש שני נתיבים למה לחסום אחד מהם וליצור צוואר בקבוק שכל התנועה תתנקז לנתיב אחד?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מדובר במקום שהתנועה בו מסתכמת בכ8 מכוניות לשעה במקרה הטוב. במילים אחרות אף כלב לא עובר שם. וגם אם כן, אני בכלל לא חוסם את הנתיב ויש מעבר חופשי. אבל חוק זה חוק...

כנראה שאין דרך לחמוק מהעניין. האם ידוע לכם מתי בערך צריך להגיע לי הדוח המודפס?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

tsahiair,

רק אם אתה תושב האזור ויכול להוכיח זאת במובהק, תוכל לערער ואולי יתחשבו בך.

בכל מצב אחר - אל תתאמץ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...