Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. יש ברשותי רינו קליאו שנת 94 ידני, עכשיו יש לי נוזל קירור במנוע לבינתיים.

איך אני יודע איזה נוזל קירור אני צריך לרכב הזה?

2. ואיך אני יודע איזה שמנים אני צריך לאוטו?

למשל כמו שמן מנוע, ויש עוד אני חושב.. אילו שמנים אני צריך לקנות?

3. איך אני יודע איפה אני שם כל שמן במקום שלו?

תודה לעוזרים.

פורסם

1. GLACEOL RX type D,אם לא תשיג אז יש לציין שנוזל קרור יעודי ירוק יתאים.

2. שמן 15/40 חצי סנטטני, להתרחק ממותגים זולים, תכף אני אגיד לך לפי ספר רכב, אם אני ימצא אותו כי שמור אצלי במחשב.

3. באמצעות מכסה שמן, ברכב שלך אתה צריך לסובב אותו שמאלה והוא יוצא, קודם כל תבדוק אם חסר שמן כי אסור שיהיה עודף שמן וזה ממש לא בריא למנוע.

עצה, כאשה מתדלק תבקש מהם שיבדקו "שמן ומים" והם יוסיפו לפי הצורך, מומלץ שזה יעשה על ידי וותיקים בתחנת דלק שאתה מכיר/מתדלק.

פורסם

מהמתדלק בתחנה, בקש רק שיפתח את המשאבה של הדלק ולא יותר,

לשאר התהיות שלך בצע חיפוש בפורום, יש את כל המידע כאן ובשפע.

להבא, למען הסדר הטוב, רשום גם את דגם הרכב בכותרת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...