Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני כמה ימים הרכב שלי היה בסדר גמור אבל היה לו תסמין שלפעמים אחרי התנעה בהילוך נמוך ונסיעה איטית הוא היה נחלש וכבה והייתי מדליק שוב.

לפני כמה ימים זה קרה שוב ומאז אני לא מצליח להניע.

בדקתי מצבר, יש חשמל ברכב, אורות, הטענתי עם כבלים, למיטב הבנתי הבעיה אינה במצבר,

בדקתי מסנן דלק ואין זרימת דלק (למרות שיש דלק במיכל).

אני חושב שצריך להחליף משאבת דלק, (אני עוד צריך לוודא ולבדוק את זה סופית), ולבדוק שאין סתימה במסנן דלק.

א. איזה עוד בעיות (אולי בעיות חשמל או עוד שלל בעיות שלא חשבתי עליהם) יכולות לגרום לרכב לא להניע? הרכב עושה רעש של התחלה של הנעה אבל לא מצליח להניע.

ב. אני לא מצליח למצוא את המיקום של משאבת הדלק ברכב, יש למישהו מושג איפה המשאבה צריכה להיות? (אופל קורסה B שנת 95)

ג. עדיף משאבה חדשה, משופצת, מקורית? איך בכלל אפשר להשיג דבר כזה? איפה יש חנות חלפים אמינה וסבירה באיזור ירושלים-המרכז?

תודה רבה, ושבת שלום.

• תוכן חדש...