Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה דבר ראשון היום החלפתי באוטו שלי קליאו הצורה הישנה אלטרנטור + מצבר חדש כי הוא היה פרוק, מכיון שלא היה לי טעינה וגם הנורה של המצבר נדלקה.

כל הטיפול עלה לי 1000 שקל רציתי רק לדעתם מכם אם זה סביר?

ועכשיו לעניין המצבר:

רציתי לדעת כיצד אני מוודא שבאמת המצבר חדש ניסיתי להבין מההטבעות של המספרים שם אבל לא הבנתי.

יש לי שלושה הטבעות עגולות

1. רשום 12

2. רשום 7

3. רשום 7-8 ומתחת M09

מה זה אומר ואיך אני יודע מתי יצרו את המצבר הזה?

פורסם

שלום רב !

מחיר מצויין וחשוד למצבר אלטרנטור ועבודה.

אנא ציין את האמפר של המצבר .

המספרים מציינים את תאריך האחריות,12/7/09, ואני מניח שהאחריות,לשנה בלבד.

לדעתי היית צריך להחליף אלטרנטור, ולטעון את המצבר טעינה איטית, ויתכן ולא היית נזקק להחליפו.

בכל מקרה המחיר ששילמת נמוך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

המחיר לא חשוד בכלל לקחו לי על האלטרנטור 550 שקל משופץ במצב מצויין ממש כמו חדש וזה המחיר בגלל שזה חשמלאי שעובד עם אבא שלי הרבה שנים ועשה לנו מחיר טוב

והמצבר הקודם שהיה הוא מ 2005 והוא היה פרוק אני בדקתי בעצמי

פורסם

פרוק זה אומר שצריך להטעין והמצבר שלך ל12 חודשי אחריות בלבד,זה שהמצבר שלך מ2005 לא אומר כלום אני פרקתי מהרכב הקודם שלי מצבר בין 7 שנים לפני שנתיים בגלל שקיבלתי מצבר חדש ונתתי אותו לחבר ,המצבר חי עד היום,מצבר זה כמו אשה צריך מזל

• תוכן חדש...