Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיבלתי כאן דעות לכאן ולכאן

רק מה את נושא הגיר לא לקחתי בחשבון , לדברי הבוחן אלו נקישות שמתאימות לרכב שעבר 125K ק"מ (מפקפק בדבריו)

האם מישהו יכול להמליץ לי על מוסך של פורד/מאזדה באזור הרצליה , על מנת לבדוק את הגיר ולהיות שקט , אם העיסקה תצא לפועל כמובן.

תודה לכולם כאן , על התשובות המפורטות והענייניות :wink:

יש מספיק מכוני גירים שיכולים לבדוק, ממילא הרכב כבר לא באחריות.

בנוסף "נקישה בשילוב הילוכים" זה כסת"ח של המכונים לבדיקה לפני קניה (נרשם ל99% מהרכבים גם ממודלים של 09).

אין שום טעם לשלם מעל מחירון בשביל הק"מ שהוא עשה, ובנוסף זה שב"שקלול" זה יצא קצת פחות לא אומר כלום.

תעשה את השיקולים שלך, אם הרכב נראה סבבה, אז אין מה להתווכח על 2000 ש"ח.

בהצלחה.

פורסם

בלי להתייחס לנושא של כדאי לא כדאי לרכוש,זה נושא מאוד סובייקטיבי לדעתי, אני רק אציין בפניך שרק המשך חיפוש אחר רכב נוסף,נסיעות לראות אותו,נסיעה לבדיקה ע"ח יום עבודה כבר שווים לך כסף,שלא נדבר על הכאב ראש שכרוך בכל תהליך הרכישה.

קח את זה בחשבון בשקלול הסופי של החלטתך. אם הרכב בסופו של יום הוא הפשרה הכי טובה לטעמך,אתה כבר תגיע לעמק השווה ותרכוש אותו.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

הרבה ק"מ יחסית לשנה בצירוף עם בודי לא שמור במיוחד בטוח לא רכב שראוי לשלם עבורו מעל המחירון.

בנוגע למקדמה : השיטה שלי היא לתת צ'ק למוכר בסדר גודל של 2-3K אך לא יותר מ5K במעמד חתימת זכרון הדברים,

ולהגדיר שבכל מקרה הצ'ק חוזר אליך. אם הדברים לא מסתדרים - נפרדים כידידים ואני מקבל את הצ'ק חזרה, אם הרכישה מתבצעת - המוכר מקבל לידיו צ'ק בנקאי בגובה הסכום המלא ומחזיר לי את הצ'ק.

אם לא הייתי נוקט בשיטה הזאת, היו שותים לי את הרכבים מתחת לידיים (אני מדבר על כל הרכבים שקניתי שתמיד היו אקזמפלרים איכותיים ונדירים עם הרבה קופצים עליהם).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כבודו, אם עוד לא מוחר להגיב - ממצא של "מעיכות בקורות תחתית ,מעיכות בסף ימין/שמאל ,הוחלפה שמשה קידמית" נראה לי כמו תאונה חזקה שיתכן וגרמה ירידת ערך, לפחות בביטוח. אלו תיקונים קשים ויקרים.

תחשב עוד פעם אם הגיה שווה את הפגיעה הזו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

חברה

האם להתייחס ברצינות למה שכתב קודמי ,רוכב בודד

כבודו, אם עוד לא מוחר להגיב - ממצא של "מעיכות בקורות תחתית ,מעיכות בסף ימין/שמאל ,הוחלפה שמשה קידמית" נראה לי כמו תאונה חזקה שיתכן וגרמה ירידת ערך, לפחות בביטוח. אלו תיקונים קשים ויקרים.

האמת דיי הלחיץ אותי

והעיסקה כבר יצא לדרך כמעט

מה דעתכם?

אני קצר בזמן

פורסם

כל הנאמר לגבי פגיעות בקורות תחתית לרוב זה שכיח מאד ונפוץ בכמעט כל רכב שתיקח לבדיקה.

מעיכות סף בדר"כ ממדרכות כנ"ל לגבי מכות תחתיות בקורות.

לפי הבדיקה הרכב ללא תאונות,ולגבי השמשה פשוט תשאל אותו למה הוחלפה למרות שזה ממש זניח ולא מעיד על כלום.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
כל הנאמר לגבי פגיעות בקורות תחתית לרוב זה שכיח מאד ונפוץ בכמעט כל רכב שתיקח לבדיקה.

מעיכות סף בדר"כ ממדרכות כנ"ל לגבי מכות תחתיות בקורות.

לפי הבדיקה הרכב ללא תאונות,ולגבי השמשה פשוט תשאל אותו למה הוחלפה למרות שזה ממש זניח ולא מעיד על כלום.

:mm_yeah:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

החלפת שימשה קדמית ממש לא מעידה על תאונה. ברכב הקודם שלי, לדוג', הוחלפה השימשה הקידמית אחרי שבאיזה לילה מישהו גנב לי את המגב הימני והטיח את התושבת של המגב בשימשה, מה שיצר בה סדק שחייב החלפה... באותה מידה גם רכב שאבן נזרקה עליו וניפצה שימשה לא נחשב בגלל זה לכזה שלאחר תאונה.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

• תוכן חדש...