Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמי שבילה מספיק קילומרים על בורה ומאזדה מהדגמים המדוברים אני מצטרף לאילו שמעליי, הבורה אכן נעימה יותר לנהיגה וסביבת הנהג שלה הרבה יותר טובה, בנוסף מנוע 2.0 מצוין, הגיר טוב (עד איזור ה200KM שם הוא מתחיל לזייף..) ובסה"כ רכב מצוין.

המאזדה קצת פחות נוחה, אבל עדיין טובה לטעמי באותה מידה.

עלות הביטוח, הטיפולים והאחזקה של מאזדה (בהנחה שגם הבורה וגם המאזדה באותו מצב) תהיה זולה יותר!

אם זה שיקול לך על המאזדה.

פורסם
אתה רומז לכך שהמאזדה איכותית יותר?

אני לא אכנס לויכוחים ושום דבר מלבד להגיד דבר אחד - VW זה רכב איכותי יותר(בהרבה) מהמאזדה.

הלנטיס רכב גרוע,אבל אי אפשר להתכחש לעובדות,בשורה התחתונה הלנטיס שורדת את השנים טוב בהרבה מהבורה והכוונה בעיקר לאיכות החומרים ועמידותם.

פורסם

לא שאני אוהב את הלאנטיס עד כלות נשמתי אבל אתה קצת מגזים.

אני למדתי, שהכל זה עניין יחסי בחיים.

הלאנטיס לא נוחה ביחס למה? לרכב שעולה כפול ממנו?

אגב יצא לי לנהוג המון במכוניות יקרות ונוחות מפאסאט, וולוו, במוו סדרה 5 וטוארג.

אומר לך את האמת מבחינת נוחות בכיסא בוולוו הייתה הכי תומכת והכי נוחה.

אחר כך הפאסט ואחרי זה המאזדה שלי כן כן.

הכסאות בטוארג ובמוו הרגשתי שהם קשים ולפעמים ממש לא נוחים.

אבל שוב, על טעם וריח..

אגב אשמח אם תגיד לי במה המאזדה נופלת מרכבים באותה קטגוריה

תמיר.

• תוכן חדש...