Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שנסע בימים אחרונים דרך קריות לכיוון נהריה , ולהיפך, בטח שם לב לאכיפה מוגברת למדי של אנשים בכחול (שזה כולל מחסומים, ניידות מוסוות, "מכוני רישוי ניידים ", וכו'...) . יש סיבה לאכיפה שערורייתית שכזו ? כמה זמן היא תמשך?

פורסם

עד שיהיה סדר.

יש משטרה כועסים. אין משטרה כועסים.

נו מה נהיה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בחייך, עזוב אותך מהשטויות. מי שמהירות שיוט שלו היא מעל מהירות חוקית, ימשיך לנסוע במהירות זו עם המשטרה או בלי, גם אחרי הקנס, וגם אחרי השלילה ולא יעזור כלום.

העניין הוא שביומיים אחרונים יש באמת הגזמה באכיפה!

פורסם

אתה צודק חוץ מזה יש עוד כמה עבירות

והמחסום שבודק ויתפוס את זה שנוהג בשלילה אולי יוריד אותו מהכביש + בית סוהר ואז האויר והכביש יהיה יותר נקי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בזה אני מסכים איתך 100%, לא חשבתי על נקודה זאת.

אוחחח, כמה שהשירשור "אתה יודע שהתמכרת לכארספורום כש.." רלוונטי אלי.

זהו, מספיק להיום.

לילה טוב

פורסם

יש דבר כזה הגזמה באכיפה?

כל עוד לא מדובר במתן קנסות לכל אדם שנוסע 10-20 קמ"ש מעל המותר או הורדה מהכביש על פילטר אוויר פתוח, אין דבר כזה אכיפה מוגזמת.

סתם לדוגמה, כשבני סלע ברח וכל המשטרה הייתה על הרגליים וברחובות, מקרי הפשיעה ירדו בכ70 אחוזים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ע''פ כמות המשטרה שהייתה על הכביש יש לי תחושה שמחפשים אחר בני סלע 2. בדרך כלל לא היה כל כך הרבה שוטרים על הכביש קריות נהריה

פורסם

אני נוסע המון שם באזור ושמתי לב למכת המשטרות האלו.

לפחות הם לא עוצרים על מהירות.

לפני חודש עיכבו אותי 4 פעמים מחיפה עד כרמיאל, ביציאה מנשר, אחרי צומת סומך, מול העליה למנוף (אחרי כאוכב), ובכניסה לכרמיאל.

מן הסתם רק ביקשו רשיונות.

פורסם

נכון, אסור שבכלל לא יהיה משטרות תנועה על הכביש.

אבל לדעתי תחום הכבישים שהם מתמקדים אליו הוא לא נכון. מתי פעם אחרונה שמעתם על תאונה קטלנית באזור הגליל (לא כולל כביש עכו - כרמיאל)? אז זהו, שכנראה מזמן. ומצד שני, מתי שמעתם פעם על תאונה בתל אביב ו"מדינת" דן בכלל? נכון, כל בוקר. אז למה שלא להתמקד בכבישים (ומקומות: אזורי בילוי, גם בצפון) הבאמת בעייתים?

פורסם
יש סיבה לאכיפה שערורייתית שכזו ?

בוודאי, מחקרים שנערכו לאחרונה קובעים שמהירות מופרזת היא הגורם מספר 1 לתאונות ולעבירות חמורות אחרות, כמו לנהוג ללא מוח:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...