Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

רציתי לדעת אולי כמה מכם היו בלונדון ויכולים לומר לי אם הם ממליצים על איזשהו מלון.

יש לציין שאני מפונק (בשיא הרצינות) - אני לא מחפש את המלון הטוב ביותר, אבל מלון שיהיה לי נעים ונוח להגיע אליו בערב כמו שצריך (מלון יכול, לדעתי, להרוס את כל הכיף של חופשה).

בינתיים אני די סגור (מבחינת דילים של החברות בארץ) על Melia White House אם מישהו מכם מכיר.

תודה מראש

פורסם

שאתה נוסע ללונדון זה שונה מלנסוע למלדיבים, החדר משמש בעיקר כ"חדר יציאה למבצעים" , אתה בא בעיקר לישון ואם עשית צבא אתה יודע שזה כבר ממש לא משנה על מה ישנים שעייפים.

הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך זה לקחת מלון שהיא קרוב לאוקספורד (במיוחד אם אתה נוסע עם חברה) והכי חשוב שיהיה במרחק הליכה מה TUBE תגלה שזה אחד הדברים הטובים שעשית (אם שילבת בין השניים בכלל טוב).

ועוד טיפ קטן למלון:אם אתה עם חברה תשים לב למיטות, כי הרבה פעמים המיטות שם מופרדות ויש צורך לבקש מראש חדר עם מיטות מחוברות או שיחברו.

תהנה

פורסם

מלון סנט. גורג'

רח' לנגהם (ע"י הבי.בי.סי.)

מרחק הליכה קלילה מרח' אוקספורד.

אגב בסביבה (בין המלון לאוקספורד) ישנה חנות של איטלקים שמכינים סנדוויצים מעולים מג'בטה, כדאי לנסות.

פורסם

holiday inn camden lock. מלון חדש עם חדרים מרווחים שנמצא באיזור מרכזי יחסית בקמדן "השינקין" של לונדון. המלון יושב על הנהר באיזור שקט ומרכזי.המחירים סבירים בהחלט. TUBE במרחק 3 דקות הליכה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם למישהו יש עוד המלצות אשמח לשמוע

כמו שכבר אמרתי אני כנראה אסגור על ה Melia white house , אבל יש עוד זמן (פחות או יותר) ואשמח לשמוע המלצות "אמיתיות", למרות ש Tripadvisor נותן לי אינדיקציה מצויינת.

פורסם

אני שהיתי ב st. giles.

גם מרחק יריקה מאוקספורד, מלון ממש חמוד. אוכל סבבה וחדר נקי ומסודר.

מחירים תלוי בעונה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...