Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה ראית את המחיר הזה?

מאזדה 2 2008 ומעלה 5 דלתות

ירידת ערך ק' רישוי מתחרים מפרט טכני מחיר דגם

2 מתחרים מפרט טכני 103,500 ₪ 1.5 Active אוטומטית

2 מתחרים מפרט טכני 107,500 ₪ 1.5 Dynamic אוטומטית

ולמאזדה יש מנוע הרבה יותר חזק.

הפיאסטה מגיע עם טאסות ומנוע 1.4 עצל בתמורה לכמעט 108K.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

מדובר ב מנוע 1.5 לאומת מנוע 1.4 והוא לא "הרבה" יותר חזק אלא ממש מעט.

כרגיל המאזדה עושה הרבה רעש ותחושה של מהירות, כשבעצם מהירות אמיתית לא ממש שם.

בשני הרכבים מגיעיות טאסות.

אם עושים חישוב לאחר אגרת רישוי, אז המחירים שלהם דיי דומים.

לגבי הפיאסטה מקבלים יותר מהמאזדה בתור חבילה כללית,בטיחות ונוחות עדיפה על המאזדה, בידוד רעשים עדיף ואני יכול להמשיך.

כל אחד בוחר מה שנוח לו בסופו של דבר המחירים כנראה יהיו דומים או בהפרש קטן לטובת הפיאסטה

פורסם
מדובר ב מנוע 1.5 לאומת מנוע 1.4 והוא לא "הרבה" יותר חזק אלא ממש מעט.

לגבי הפיאסטה מקבלים יותר מהמאזדה בתור חבילה כללית,בטיחות ונוחות עדיפה על המאזדה, בידוד רעשים עדיף ואני יכול להמשיך.

א. בבקשה תוכיח איפה העדיפות בבטיחות?

ב. נסעת בשתיהן שאתה קובע שהבידוד רעשים עדיף?

ובבקשה תמשיך , מניסיוני - המכוניות כמעט זהות עד כדי שינוי בדשבורד (ומושבים עדיפים ל2)

(והמנוע לא "טיפה יותר חזק - אלא די משמעותית יותר חזק)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מדובר ב-10 כ"ס

הבעיה בפיאסטה היא תיבה שבאה מהפוקוס ומכויילת ליחסים ארוכים בדיוק כמו בפוקוס.

הפיאסטה מגיעה עם 7 כריות אויר, האיכות חומרים בתא הנוסעים עדיפה על המאזדה, חלק מהפלסטיקה במאזדה מרגישה מאוד זולה ואני לא מתחבר כל כך לעיצוב.

לגבי הבטיחות,הפיאסטה מגיעה עם 7 כריות אויר, המאזדה קיבלה ציון קצת יותר טוב בריסוק קדמי והפיאסטה בריסוק צד, שניהן כמעט אותו הדבר

זה המבחן שח המאזדה:

http://www.euroncap.com/tests/mazda_2_2007/306.aspx

וזה של הפיאסטה:

http://www.euroncap.com/tests/ford_fiesta_2008/333.aspx

העיצוב בפיסאטה הרבה יותר "בוגר" ונותן הרגשה של פוקוס אומנם קצת יותר בקטן, המאזדה פשוט מרגישה מצועצעת ורועשת יותר, ולשאלתך כן נסעתי בשניהם והבידוד רעשים בפיאסטה עדיף, מה גם ההרגשה של "הישיבה" של הרכב על הכביש מרגישה כבדה ובטוחה בדיוק כמו בפוקוס.

שוב הדגם שמיובא לארץ הוא לא הדגם הכי טוב של הפיאסטה בגלל שהוא הדגם היחיד שמגיע עם התיבה האוטומטית, לי מאוד חבל שלא מביאים את הדגם 1.6 עם תיבה ידנית לארץ אבל זה דיי ברור שהנושא קשור ליבואן והעובדה ש90% מהמכוניות שהוא מוכר הולך לציי הרכב ולא ללקוח הפרטי.

שוב בסופו של דבר הכל עניין של טעם, לדעתי הפיאסטה עדיפה על המאזדה וזה תלוי מה אתה מחפש, רכב נוח ושקט להניידות עירונית או רכב מוקצן ורעשני אבל זריז יותר טיפה אבל פחות מרווח ומצועצע.

כל אחד והבחירה שלו

פורסם

עדיין היאריס הרבה יותר זול... btw, האם שני החלונות האחרויים ביאריס (שהם לא חשמליים) ניתנים בתוספת תשלום כדי להפוך לחשמליים?

הייתי היום בסוזוקי והסתכלתי על ה SX4... בכלל לא משהו.

פורסם

תעשה נסיעת מבחן על היאריס, תוודא שאתה עושה נסיעה ארוכה במיוחד בעיר

תחזור עם רשמים, לדעתי אתה תתאכזב מהתיבה שלה בדיוק כמו כולם, היא אומנם זולה יותר אבל היא גם נחותה מהמתחרות במיוחד לאור חוסר אבזור בטיחותי והתיבה הרובוטית הזוועתית

פורסם

10 כ"ס זה המון - במיוחד שזה בערך 10%.

ולגבי הבטיחות - שורה תחתונה במבחני ריסוק התוצאות כמעט זהות.

כל השאר - די סובייקטיבי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם פותח השירשור יקח נסיעת מבחן על היאריס הידנית, מדוע שיתאכזב?

גם אני הייתי באותה דילמה לגבי הפיכת החלונות האחרויים לחשמליים.

לדעתי ברגע שיש 4 חלונות חשמל, היא עדיפה על המאזדה ועל הפורד. (כן, אפילו בלי 6 כריות אוויר, לדעתי)

פורסם
10 כ"ס זה המון - במיוחד שזה בערך 10%.

ולגבי הבטיחות - שורה תחתונה במבחני ריסוק התוצאות כמעט זהות.

כל השאר - די סובייקטיבי.

ליביו

תשמע זה הפרש של 10 כ"ס בין גיר רובוטי לגיר אוטומטי פלנטרי.

בגיר אוטומטי יש איבוד כח של כ10 עד 15% עקב הממיר מומנט, בגיר רובוטי לא, אז איפה ה 10כ"ס משתלבים פה?

פורסם
כי אני לא אקח על הידנית, אני רוצה אוטומט ולצערי זה רק עם הגיר הרובוטי הבעייתי.

לדעתי תהיה לך בעיה למכור את הרכב עם הגיר הרובוטי הידוע לשימצה. אולי עדיף שתשקול שוב את ההחלטה.

הרובוטי של טויוטה פשוט בזיון, זו הסיבה שהורידו בזמנו (או עדיין) את מחיר הקורולה הרובוטית ל 105K

• תוכן חדש...