Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שצלחתי את הפורום של ייעוץ ברכישת רכב אני צריך עזרה עם המערכת.

קניתי סיריון עם מערכת מובנית ואני רוצה להחליף אותה (תמונה מצורפת).

קיבלתי בינתיים שתי הצעות להתקנת קונסולה חלופית לקונסולה הקיימת וההבדלים בינהן הם עצומים.

ברז שטראוס בחיפה אמרו לי שקונסולה עולה 200 ש"ח והתקנה של הקונסולה הזאת + רדיו דיסק שאביא תעלה 100 ש"ח.

אצל קצין רכב בעבודה של אבא שלי אמרו לי שקונסולה + התקנה יעלה לי 1000 ש"ח.

האם זה הגיוני שיש כזה הפרש בין הצעות המחיר?

מישהו מכיר מקום מומלץ להתקנות בחיפה?

התקציב שלי הוא 1000 ש"ח כולל ההתקנה וכרגע אני מחפש רק רדיו דיסק קורא MP3 וחיבור USB עם אפשרות אולי להשתדרג בהמשך (אין בעייה לחריגה של 100-200 ש"ח אם זה משהו טוב ומומלץ).

יש למישהו המלצות מה כדאי לי לקנות? האם זה נוח וכדאי להשתמש ב-USB? אף פעם לא יצא לי לראות איך זה עובד ואשמח לקבל קצת הסברים על זה.

ברז שטראוס יש את הדגמים הבאים ואם אני קונה אצלם את הרדיו דיסק אז הם מורידים את ה-100 ש"ח על ההתקנה.

Clarion - DB286USB ש"ח 890

Pioneer - DEH 3050UB ש"ח 920.

תודה רבה על העזרה!

DSC01165.jpg

• תוכן חדש...