Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פתיחת קובץ מסוג RAR


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין שיש עדיין מישהו שלא מכיר את גוגל :p (מצד שני, נראה לי שזה הולך ביחד)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

הורדתי את התוכנה,התקנתי,חילצתי את הקובץ... אבל אחרי החילוץ הוא מקפיץ חלון שאומר...

"אתה צריך את הכרך הבא על מנת להמשיך בחילוץ" ונותן אופציה לפתיחת תיקיה אבל לא נותן לי לעשות כלום אומר לי להכניס דיסק או משהו כזה... WTF? הקובץ כבר אצלי במחשב.. הוא לא אמור להיפתח אוטומטית אחרי החילוץ??

פורסם

כנראה שלא הורדת את כל הקבצים הדרושים לאותו פרק.

 

בד"כ זה מתחיל .rar וממשיך r00 r01 r02 וכו' עד 23 בד"כ לפרק בודד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה קובץ בודד בגודל 700 בסיומת RAR? אולי יש סיסמה שפספסת? אפשרי שהקובץ לא תקין אבל זה נדיר יחסית.

 

עריכה - ייתכן שכיווצו את כל הפרקים לקבצים של 700מגה? :| כי אם כן סביר להניח שתצטרך להוריד את כל הקבצים הדרושים ורק אז תוכל לחלץ את כל הפרקים (הזוי מעט לדעתי).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אנא פרט ותן דוגמאות...

 

אני ישאיר לך להפעיל את הדמיון,אני בטוח שאתה לא יודע הכל....:-)

 

האמת,נראה שהקובץ לא היה תקין כי קובץ אחר נפתח כראוי ובלי קשר היום כשאני מחפש את הפרק הרצוי... אני מוריד אותו בסיומת AVI על מנת שלא יהיו בעיות.

תודה בכל אופן לכל העונים,למדתי משהו חדש.

×
×
  • תוכן חדש...