Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברים ,

ב"ה ,קניתי רמקולים מקדימה 5.25 של hertz dcx 165 ועוד זוג מאחורה 6X9 hertz ecx 690 ורדיו דיסק פיוניר deh-7550mp

אז ככה ,המוכר הציע לי לקנות מגבר שכן הרמקולים הללו יוציאו את מיטב יכולתם עם מגבר..

על הרמקולים והרדיו-דיסק לא התפשרתי ...על המגבר והסאב אני חושש קצת להוציא עוד(כי יש לי סובארו לאונה 92)

הרמקולים חבל על הזמן שמעתי אותם בחנות והםם נשמעיםם אשששש....

1)האם ההשקעה על המגבר שווה את הביצועים שהרמקולים יתנו(ובכמה אוכל להשיג מגבר שיפתח אותם באיכות טובה במינימום כסף) ?

2) האם המגבר הזה טוב ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=18292

3)עם סאב 450 של פיוניר המגבר הזה יהיה טוב ? (ושוב ,אם לא בכמה אוכל להשיג מגבר טוב במינימום כסף לרמקולים האלו?)

תודה מראש!

פורסם

אני נמצא במצב דומה לשלך, וקיבלתי תגובות על המגבר הזה, ומגברים בכלל במחירים כאלה.

לפי מה שאומרים , זה זבל.

פשוט זבל יפני שלא מצליח להחזיק צלילים גם לא ברמה בינונית. עדיף להשקיע את ה750 שקל ולקנות את הלנזר וייב 411 מזאפ.

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

הנה - אודיו קינג פתר לך את הבעיה.

הג'י בי אל הזה הוא הכי זול והכי איכותי שתמצא לדעתי. כל מה שמתחת. באמת זוועה.

(אני סתם פשוט מאוד אוהב את לנזר אז הצעתי את הוויב)

פורסם

תודה חבר,

חחחחחח אין משהו במחיר יותר טוב ? (אני לא מתפנק פשוט הוצאתי כבר המוןןן כסף)

איכותי במחיר של 400-500 שקל

פורסם

הפחד הכי גדול שלי הוא שיגנבו את האוטו עם המערכת או את המערכת ...שוב ,זאת סובארו די אל ...

בוא נילך לפרספקטיבה אחרת ,נשקיע על מערכת בע"ה ,איך אני מונע גניבות ?(אני גר בעיר מאוד מאוד בעייתית)

קל מאוד לפרוץ את החלונות של הסובארו מה ניתן לעשות לגבי זה ,ובכלל נגד גניבות של מערכות ,מה אפשר לעשות ?! (שילכו לעבוד,הגנבים האלה ,צריך לעשות פה כמו בסעודיה ,חותכים לגנב ידיים ורגליים,למען יראו ויראו)

פורסם

אתה יכול לעשות ביטוח למערכת.

קח בחשבון שזה עומד על בערך 14% מהשווי של המערכת.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

מנעול הילוכים.

ניתוק חוטי הצתה בלילה.

מנעול הגה.

אזעקה.

להחנות את האוטו במקום אסטרטגי

לקנות סנדל לגלגל

קודן

ולקוות לטוב...

(טיל לאו ליד המיטה, כלב שמירה בתוך האוטו,זרם חשמלי גבוה וכד')

פורסם
אני נמצא במצב דומה לשלך, וקיבלתי תגובות על המגבר הזה, ומגברים בכלל במחירים כאלה.

לפי מה שאומרים , זה זבל.

פשוט זבל יפנ{סיני אם כבר} שלא מצליח להחזיק צלילים גם לא ברמה בינונית. עדיף להשקיע את ה750 שקל ולקנות את הלנזר וייב 411 מזאפ.

אתה יודע שהזול הופך ליהיות אח"כ ביוקר

תחכה עוד קצת תחסוך כמה שקלים ותלך על משהו קצת יותר טוב

לגבי פריצה לרכבים בין לישבור שמשה של סובארו,מיצובישי, פיג'ו זה בדרך כלל אותו סיפור

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...