Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי סיאט לאון 4, יום שישי האחרון במהלך נסיעה שגרתית על איילון בדרכי חזרה מהמוסך לאחר בדיקת רעשים בפרונט אני שם לב שמשהו לא כשורה באוטו, מעיף מבט בשעון גדישה ואכן אני רואה שבמקום פיק באר אני עומד כרגע על 0.7 ומאוחר יותר גם שמתי לב שכאשר אני עוזב גז ישנו רעש של פריקה שנשמע בבירור ולא כמו בדר"כ (באוטו פורק מקורי).

אתמול בערב להוסיף על הבעיה הקיימת נדלקה לי נורת צ'ק אנג'ין,

שאלתי האם יש קשר בין השתיים?

שאלה נוספת היא, במהלך הבדיקה לרעשים, היה צורך לבדוק קשיחות בולמים במיוחד בצד ימין שם יושב האינטרקולר המקורי, האם יכול להיות שמשהו השתחרר שם? ( אין רעש של בריחת גדישה בזמן הגדישה אלה בזמן עזיבת גז יש רעש של פריקה חיצונית משהו כמו פהפהפה, [פ' לא דגושה :wink:].).

תודה מראש לכל העוזרים

יקיר.

MX-5 NC

• ספונסר פורום
פורסם

העובדה שאתה שומע את דפיקות האויר האלו מעידה על כך שהפורק לא

עובד ,התקלה יכולה להיות פשוטה, כגון צינור הווקום של הפורק קרוע או מנותק

או חמורה יותר שהדיאפרגמה של הפורק נפרצה ולכן אתה גם שומע את הרעש

וגם הרכב לא מחזיק גדישה כרגיל .

במקרה ופורק הלך הנזק לא מאד גדול, כ 350 שח לפורק מקורי ,ועשר דקות עבודה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...