Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.ברכב שלי (סיטרואן סקסו דיזל מודל 2000) כשאני נכנס למהמורות אפילו קטנות ביותר יש רעש של תיקתוקים לא טבעיים מאזור הגלגל הימני. מה אני צריך לבדוק? האם יש צורך להחליף משולש שלם או שיש תושבות כלשהן שרק אותם נחוץ להחליף?

שאלה שניה בעקבות מבחן רישוי שאגש אליו בשבוע הבא היא איך אני יודע אם יש חופש בתפוחים שלא יעבור טסט? האם יש חופש מזערי מותר או שאסור שום חופש בגלגל כשניגשים לטסט?

אני פשוט לא מעוניין להיכשל ואז ההליך הוא ארוך,יש צורך במבחן חוזר ובאישור מוסך... מעוניין להחליף לפני במידה וצריך.

בנוסף, אם תתגלה בעיה יש מוסך מומלץ ומקצועי לסיטרואן באזור פ"ת?

תודה מראש.

פורסם

לפני שתאבד את השפיות שלך, כדאי שתבדוק את התושבות של המוט המייצב.

אני לא יודע מה המצב של המוט המייצב שלך בכללי, אולי הוא חופשי - אבל בכל מקרה כדאי לך לבדוק את התושבות שלו.

אצלי בקסארה זה פתר רעש תקתוקים מטריף חושים ששיגע אותי במשך שנה.

פורסם

אני אבדוק,יכול להיות שהוא ירעיש בעקבות הכניסה של הגלגל הימני בלבד? כי הרעש נובע מהחלק הימני בעיקר.

פורסם

כן בהחלט יכול להיות שרק תושבת אחת פגומה.

בכל מקרה אני אחזור על ההמלצה שלי - לבדוק קודם כל את המוט המייצב.

במידה ויש חופש עדיף להחליף למקורי איכותי, העלות בסביבות 180 ש"ח. התושבות שלו זה אקסטרא וכדאי להחליף על הדרך.

תעדכן איך נפתרה הבעיה - כי זה אחד הדברים המציקים ביותר ולמיטב הבנתי מדובר במחלה של תוצרת פיג'ו סיטרואן.

פורסם

זה אכן בגלגל קידמי.... איך אוכל לאבחן אם זה התפוח או תושבת המיצב הקידמי?

פורסם

תרים את האוטו, במקום של הגלגל המרעיש, פרק גלגל, תראה אם הגומיה של התפוח התחתון קרועה, הכנס מברג בזהירות בין החיבורים ושחק למעלה למטה. אם יש תזוזה משמעותית, התפוח גמור ויש להחליפו.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...