Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפיכת UPS לממיר לרכב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגלגל לידי UPS שכרגע לא נדלק, חשבתי על אופציה להפוך אותו לממיר מתח לרכב.

פתחתי אותו וגיליתי שבאמת יש לו מצבר יחיד והוא 12V אז ההגיון שלי אומר שחיבור למצבר הרכב אמור לגרום לו להתחיל ליצר 220, לא ?

כל מה שישאר זה לתלוש את הצפצפה שתפסיק לעשות חור בראש כי אין כניסה של 220

האם יש למישהו נסיון בנושא ?

(מצאתי הודעה אחת על מישהו שאמר שהוא עשה את זה פה אבל לא מצאתי את ההודעה שלו איך הוא עשה את זה)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

יש לי אחד כזה ברכב, והתהליך די פשוט, אתה מחבר במקום המצבר 12V הפנימי שלו כבלים למצבר של הרכב, משתיק את הצפצפה (תלוי בדגם) ויש לך 220V באוטו. רק תשים לב לא לעבור את מגבלות הצריכה שלו, כי אתה עלול לשרוף אותו, וככל שאתה שם אותו רחוק יותר מהמצבר של הרכב, כך תצתרך כבלים עבים יותר לחבר עליו.

תשים לב לחבר את הכל בצורה כמה שיותר טובה, שלא יהיו לך חופשים בחיבור של הכבלים, זה יוצר חום ועלול להוביל לשריפה. אם אתה רוצה שההתקן יהיה קבוע ברכב, תשתמש בכבלים לאמפרז' גבוהה (תלוי בעומס שיוצר הצרכן שאתה מעוניין להפעיל) ועדיף בעלי בידוד סיליקוני או עמיד לחום קיצוני, כדי להימנע מאי נעימות בעתיד.

בהצלחה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תודה, זה נשמע פשוט בדיוק כמו שחשבתי שזה יהיה, תודה.

עכשיו נשאר לראות אם אני מחבר ל 12V הוא חוזר לעבוד או לא (קיבלתי אחד שלא ממש נדלק כשמחברים אותו לחשמל)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...