Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן חבר'ה.

לצערי עולם האודיו לרכב חדש לי לחלוטין ככה שיתכן והשאלות שלי ישמעו טיפשיות במיוחד, מצטער מראש אם כך :-)

- האם ניתן לרכוש רק רמקול קדמי (דלת קדמית) בודד? או שהרמקולים תמיד מגיעים בזוגות?

- להבנתי הגודל של הרמקול הוא 6.5. מה העומק הניתן להתקנה ברכב (פג'ו 206 XT 2001) מבלי לחתוך את הסטנד של הדלת? (הבנתי שאם מחליפים את הרמקול המקורי ברכב צריך לבצע חיתוך בשביל להתאים את עומק הרמקול)

- אינני מתכון לרכוש מגבר (!) האם יש רמקול מומלץ שכדאי לי לרכוש המתאים במידות של הרכב ללא צורך בחיתוך?

* אינני מציין תקציב היות ואינני יודע מה העלות ההגיונית לדרישות שלי. ברגע שיהיה לי כיון אציין תקציב המתאים לי לצורך העניין.

תודה רבה!!!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

שלום.

כן ניתן לרכוש רמקול אחד אבל לרוב הם באים בזוגות.ביד שניה יש מידי פעם כאלה שמוכרים בודד.

לגביי העומק במקרה הגרוע ביותר עושים הגבהה לרמקולים ואז אין בעיה אבל לרוב המידה מתאימה גם עומק וגם קוטר.

לגביי ללא מגבר חפש רמקולים נצילים מ92 DB ומעלה ואז הם יעבדו בסדר עם ההגברה של הרדיו דיסק.

בהצלחה.

פורסם

לגבי התקנה

היתה לי בעבר 206 שהותקנו בה בדלתות קומפוננט של פוקל שהיו "עמוקים" והם נכנסו בלי הרבה בעיות.

בדלת שלהם יש הגבהת פלסטיק מיוחדת לרמקול הקדמי.

אצלי היה צורך לחתוך קצת בפלסטיק.

אני מציע לך להגיע למפגשים הקרובים ולשמוע קצת מערכות בתקציבים שונים,אולי תידבק בחיידק האודיו:lol:.

חפש קומפוננט מורל פולס\טמפו יד שניה יש מציאות בטווח של עד 400 שקלים.~

גם סטים חדשים של ג'יביאל נמכרו באוטו דיפו ב 400 ש''ח ~

• תוכן חדש...