Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2002 או איביזה 2002?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב יש לי הצעה כזו של רכב פולו 2002 שעשה 90,000 וכמו כן אביזה 2002 שעשה 78,000 ושניהם במחיר של 35,000 שקל ואני רציתי לדעת איזה מהם חסכוני מבחינה חלקי חילוף ודלק ,הרכב יהיה לצורך נסיעה לעבודה ולימודים בעיקר ,אני לא צרייך בגאז גדול.

וכמו כן אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי היכן אני יכול לבדוק את המחירון של הרכב וכמו כן המלצה על מכון לבדיקה של הרכבים שהיא אמינה.

האם יש משהו מסויים שאני צרייך לבדוק בעת הרכישה ?..אם כן תוכלו לומר לי מה צרייך לעשות לפני הרכישה?..כי זה פעם ראשונה שאני קונה רכב ואין לי ממש נסיון בכלל

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

ראשית לא ציינת האם מדובר בגיר ידני או אוטומט וזה משמעותי...

הפולו והאיביזה הם בגדול אותו רכב בדיוק! המרכב, המנוע, החלקים הם של אותה חברה והשוני היחידי הוא בסמל הנעוץ בחזית.... כמובן שלפולו יש שמירת ערך טובה יותר אבל שניהם מבוקשות יחסית בשוק המשומשות.

כבעלים לשעבר של איביזה 2002 ופולו 2001 אני יכול לאמר לך שאת הפולו יותר אהבתי ובלי סיבה מיוחדת.

עליך לבדוק היטב גיר שילדה ומנוע כי האיביזות בעיקר עברו התעללות של נהגים צעירים בעוד הפולו נרכשה גם ע"י המון אנשים מבוגרים. אם תציין אזור מגורים אוכל להמליץ לך על מכון בדיקה.

ו-35 אלף ש"ח לאיביזה 2002 נשמע יקר מאוד.... אני מכרתי 2002 יד 2 מנוע 1400 ידני עם 81,000 ק"מ נקייה לחלוטין מתאונות לפני שלושה חודשים ב28 אלף ש"ח וניסיתי למכור כמעט חודשיים....

השוק חלש מאוד, תהיה סבלני ותלחץ אנשים ותראה איך המחיר של הרכב יורד פלאים....

אשמח לעזור יותר אם תציג נתונים מפורטים יותר.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...