Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעות צבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה התגייסתי בריא לחלוטין לסטילים יום אחד היו לי כאבי בטן והלכתי לרופא הוא כמובן נתן לי וולטורן בזריקה ככה יומיים ברציפות אז שלבסוף אחרי 4 ימים פינו אותי לאשפוז ברמבם על אי ספיקת כליות חמורה שהם אחד מתופעות הלוואי של וולטורן . אחרי המקרה שיחררו אותי זמנית ל3 חודש מהצבא (פרופיל 24) ועכשיו קיבלתי עוד שנה בבית ורמז דיי עבה שאני לא יחזור לצבא.

אני מאמין שיש מקום לתביעה יש למישהו פרטים על עו"ד טוב בעניינים האלה באזור חיפה?

תודה רבה

דוד

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם
הסיפור הוא כזה התגייסתי בריא לחלוטין לסטילים יום אחד היו לי כאבי בטן והלכתי לרופא הוא כמובן נתן לי וולטורן בזריקה ככה יומיים ברציפות אז שלבסוף אחרי 4 ימים פינו אותי לאשפוז ברמבם על אי ספיקת כליות חמורה שהם אחד מתופעות הלוואי של וולטורן . אחרי המקרה שיחררו אותי זמנית ל3 חודש מהצבא (פרופיל 24) ועכשיו קיבלתי עוד שנה בבית ורמז דיי עבה שאני לא יחזור לצבא.

אני מאמין שיש מקום לתביעה יש למישהו פרטים על עו"ד טוב בעניינים האלה באזור חיפה?

תודה רבה

דוד

גם לי קרה מקרה כלשהו עם הצבא שלאחריו תבעתי את משרד הביטחון ,נעזרתי בעו"ד ארז רוזנטל,בהחלט ביצע עבודה מעולה,הוא דואג להכל מול קצין התגמולים.

תיקח בחשבון שבד"כ הדברים הללו לוקחים זמן,תביעות נגד משרד הביטחון והסחבת מול קצין התגמולים אינה פשוטה אבל כשיש עו"ד נורמלי הדברים זורמים בצורה יותר טובה.:-D

המשרד ממוקם ברחוב העצמאות.

נייד 0577474201

משרד 048685000

בהצלחה והמון בריאות.

פורסם

תודה , אם אפשר לשאול מה קרה לך ? ומה קיבלת בסוף ? וגם אתה השתחררת עם פרופיל 24 זמני?

פורסם

היה לנו מקרה במשפחה, כבר שלוש שנים שאנחנו בתביעה וזה עדיין לא נגמר.

אם תרצה אפנה אותך לעורך דין שמתמחה בדברים הללו. הוא נמצא בנהריה.

וכמו שאמר אלכס, קח בחשבון שהדברים הללו לוקחים זמן, ואפילו הרבה מאוד זמן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

ברור לי שזה לוקח זמן אבל צריך להתחיל מתישהו לא? אני מעדיף משהו קרוב יותר

פורסם
תודה , אם אפשר לשאול מה קרה לך ? ומה קיבלת בסוף ? וגם אתה השתחררת עם פרופיל 24 זמני?

שבר בפרק כף היד,ניתוח,שנה גבס ON/OFF , נגמר עם 11% נכות וקצבה חד פעמית.

וגם אני קיבלתי 24 זמני,אצלי זה טיפה שונה כי כל הסיפור קרה לקראת סוף השירות,את הפרופיל קיבלתי חודש לפני השחרור המקורי,ואת כל המאבק המשפטי ניהלתי לאחר השחרור וכל הטיפולים הרפואיים דרך משרד הביטחון.

פורסם

וכמה זמן זה לקח לך כל הסיפור של התביעה? ומה זאת אומרת קצבה חד פעמית?

פורסם

לי אישית זה לקח בערך שנה,אבל זה כל מקרה לגופו,אני מכיר המון אנשים שהם שוברים את הראש כבר שנתיים +.

במידה ואתה מקבל עד 19% אחוזי נכות אתה מקבל פיצויים חד פעמיים.

במידה וזה מעל 19% זאת קצבה חודשית בסכומים משתנים תלוי לפי אחוזי הנכות וכמובן טיפולים רפואיים ע"ח משרד הביטחון ועוד.

פורסם

אני מאמין שכן,לא בטוח 100%.

נכה זה נכה לא?

לא נכנסתי כ"כ עמוק לעניינים הללו,העו"ד סגר לי את כל הפינות הללו.

• תוכן חדש...