Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר סקר שוק נרחב, ובגלל שאני מחפשת אוטו קטן חסכוני האופציות הצטמצמו לדייהטסו סיריון ניסאן מייקרה או פיאט גרנדה פונטו. בהתחלה קצת חששתי מהפיאט אבל לאחר בדיקה של רמת הבטיחות מסתבר שהיא בטוחה למדי, אבל אני עדיין מתבלטת בין שלושתן. אשמח לתגובותיכם וגם אם מישהו מכיר מקום אמין וטוב שאפשר לרכוש רכבים מהסוג הזה (:roll: יכול להיות ליסינג או השכרה)

פורסם

השבוע החזרנו סיריון 2006 לחברת הליסינג אחרי 3 שנים.

רכב קטן אבל מרווח יחסית מבפנים, חסכוני, אמין, זריז. יש שפע של תאי אכסון בכל פינה אפשרית. בקיצור - היינו מאוד מרוצים מהשנים המשותפות יחד.

לטעמי היא עדיפה על פני המיקרה של ניסן, שהיא אמנם מעט זריזה יותר אבל טובה פחות בשאר הסעיפים.

הגרנדה-פונטו לא מגיעה עם תיבה אוטומטית סטנדרטית אלא עם גיר רובוטי. זה ספק-יתרון-ספק-חיסרון ומה שבטוח זה לא מתאים לכולם. כדאי שתצאי לנסיעת מבחן על הרכב לפני שאת מוציאה את הארנק.

לגבי מקום רכישה - קראי את המדריך שנמצא בדביק שבראש הפורום. תתמקדי במגרשים הגדולים של חברות הליסינג, יש להם לא מעט רכבים טובים שסיימו חוזי ליסינג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בנסיעת מבחן לא הייתי, אבל כן בחנתי את הפיאט גרנדה מבפנים והגיר הרובוטי זה נראה לי משהו שאוכל להסתדר איתו , השאלה היא מבחינת אמינות , האם למישהו יש את הרכב הזה או יודע אם יש תקלות למינהם או אם הרכב הזה עתיד לבקר במוסכים....? בחיפוש פה בפורום שמעתי שהוא עגלה :| אבל אני צריכה אוטו לנסיעות עירוניות בעיקר כך שעניין הביצועים לא חשוב לי במיוחד...

פורסם

כמו שצביקה אמר ורק לחזק את דבריו .את מוציאה כאן סכום לא מבוטל על רכב שתבלי איתו זמן לא קצר.אני מבטיח לך שבחינת הרכב מבפנים לא מספיקה כדי להתרשם מהגיר הרובוטי צריך לנהוג בו והכי טוב זה לעשות חניה ברוורס בעליה כדי להבין איך הוא שונה מגיר אוטומטי רגיל.(כן הבנתם נכון אני לא אוהב אותו:-))

אז תפני לך חצי שעה קפצי לסוכנות פיאט ותעשי נסיעת מבחן.

מעבר לזה גם אני נוסע על סיריון ולדעתי זה רכב עירוני מצוין ועד כה אמין בהחלט.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...