Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כאן שאלה. הסיריון ובגדול.

להבא שים לב לפורום בו פתחת את הנושא, עוד מעט הוא ייעובר לפורום ייעוץ ברכישה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

2005 זה הסיריון הישנה. השיווק של החדשה החל בשנת 2006.

הסיריון החדש היא מכונית לא רעה בכלל, וללא ספק עדיפה על האיגניס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתור מי שנוהג עליה די הרבה בעבודה , אני יכול להגיד שמדובר באוטו שלא שוקל הרבה אבל עם מנוע 1.3 מאוד חזק, היא מאיצה בטירוף. נוחה לחניה ונראית סבבה לגמרי מבחוץ. גם הגימור יחסית לרכב כזה , סביר לגמרי ובכלל מבחינתי חווית נהיגה מפנקת. אין לכם מושג איזה כיף זה להשאיר עשן לכל מיני מתלהבים שחושבים שהרכב נוסע גג 80. זאב בעור של כבש

פורסם
אפשר יותר פרטים בבקשה?למה היא עדיפה?

הסיריון נוחה יותר, מרווחת יותר, זריזה יותר, מודרנית יותר. היא גם כנראה בטיחותית יותר (לא מצאתי כלל מבחנים של האיגניס). האיגניס היא מכונית די מיושנת, והיא כנראה לא היהלום בכתר של סוזוקי באותם השנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לעומת מה שמורפיאוס כתב , הרכב ממש לא מאיץ בטירוף הביצועים שלו סבירים ולא יותר והוא גם לא מפנק במיוחד -נוחות נסיעה לא מדהימה. בכביש מהיר סובל מאירודינמיקה לא טובה . אבל זהו רכב עירוני מצוין חסכוני יחסית ומרווח יחסית לגודלו החיצוני.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני מבין שזאת קטגוריה אחרת.אבל לנסר06 עדיפה על כל "ג'וקים" האלה?פשות אני מתלבט בין רכבים האלה וזה אותו מחיר כמעת

פורסם

מן הסתם הלאנסר רכב משפחתי ולכן יותר מרווח. השאלה מה הם הצרכים שלך.

בוא לא נגזים סיריון לא אוטו מהיר אבל יש לו מנוע שמוציא הספק מאד יפה ביחס לנפח המאד צנום.

פורסם
בוא לא נגזים סיריון לא אוטו מהיר אבל יש לו מנוע שמוציא הספק מאד יפה ביחס לנפח המאד צנום.

מצטער אם אני קצת נדחף אבל לא רציתי לפתוח דיון חדש על השאלה הבאה:

מבחינת ביצועי נהיגה כגון סחיבה בעליות, יש הפרש משמעותי בין האיגניס לסיריון? לשניהם יש פחות או יותר אותו נפח מנוע וכוחות סוס...אני מתכוון לסיריון בצורה החדשה מ-2006 ולאיגניס 2005. תודה רבה על העזרה!

• תוכן חדש...