Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר XF

alfa_draco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אכתוב ממש ביקורת כי נהגתי עליה 2 דקות בכמה דרכים כפריות, פלוס כמה דקות כנוסע.

אבל: F**K איזה V8.

F**K איזה בלמים.

F**K איזה אלגנטיות של תנועה, בכל מהירות, בכל מצב, על כל כביש.

אחרי נסיעות ברכבים המתחזים לרכבי פרימיום (אינפיניטי ושות') שאמנם יאמר לזכותם שעולים כמחצית מהאנגליה האריסטוקרטית, ה-XF שמה קצת בפרופורציה את כל העניין הזה ומזכירה את ההבדל בין רכב שהוא "רק" איכותי, לבין יוקרה אמיתית.

אני לא יודע מה העתיד הצפוי למותג וליצרן יגואר - אבל דיר באלקום שהסינים שיקנו אותה יקלקלו את הדבר המיוחד הזה!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מסכים איתך. מדובר במתחרה חזקה לסדרה 5, מרצדס E וכדומה. מאוד אוהב את החוץ והפנים של האוטו. גם ההתנהגות מצוינת, רק ההגה טיפה מקלקל. ולא נהגתי על ה-V8 לצערי (אבל אותו מנוע יש ב-XK, אז אני יודע איך הוא מרגיש).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ההבדל בין ה-3.0 ל' ל-4.2 מורגש מאד. ה-3.0 מהירה, אך באופן רגוע מאד ולא יוצא דופן. ה-4.2 מטריפה בהאצות שלה, בצליל ה-V8 ולצד הנונשלנטיות ההכרחית בכל רכב יוקרה מוסיפה את הטאץ' ה-Badass שחסר ב-3.0. זה פשוט פלילי לנסוע במהירויות כאלה בנוחות כזאת. הכוח בהחלט משחית :twisted:

מה שבאמת הפתיע אותי היו הבלמים. על פי קארפוליו קוטר הבלמים זהה בשתי הגרסאות, אבל בפועל ההבדל היה יותר ממורגש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ומכיון שגם אני נהגתי באותן שתיים שרומן דיבר עליהן (ובאותה אחת שערן פתח עליה את השרשור), לא נותר לי אלא רק להסכים עם כל מה שנכתב.

הבלמים של שתיהן מצויינים, ואני מניח שהסיבוב שעשיתי על ה-V8 קצת יותר ארוך מהסיבוב של ערן ורומן (מבית השיטה לאשדות יעקב), ככה שהיה לי יותר זמן להרגיש את ההגה, המעולה יש לציין.

אני מניח שאם בימים אלה הייתי רוכש פוטנציאלי רכב מהסגמנט הזה, ה-XF היתה תופסת מקום של כבוד בראש הרשימה.

אהבתי במיוחד את בקרת השיוט האדפטיבית. לדעתי, מדובר כאן באביזר בטיחות, לא פחות מכך שזה גם אביזר נוחות.

זה פשוט מדהים כיצד הדבר הזה עוצר את הרכב למהירות גלישה כשהוא מזהה רכב שנעצר מלפנים. בנוסף, אומנם לא בדקתי את זה מבחינה טכנית, אבל נראה לי שאותה בקרה גם יודעת להבחין בעיקולים, מפני שלחצתי בתוך עיקול על כפתור ה-RESUME, ואילו הרכב החל להאיץ רק ביציאה מהעיקול. פשוט גאוני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא יודע מה העתיד הצפוי למותג וליצרן יגואר - אבל דיר באלקום שהסינים שיקנו אותה יקלקלו את הדבר המיוחד הזה!

מה קשורים סינים? הם שייכים לטאטא.

emotion of motion

פורסם
מפני שלחצתי בתוך עיקול על כפתור ה-RESUME, ואילו הרכב החל להאיץ רק ביציאה מהעיקול. פשוט גאוני.

שלחת קו"ח באמצע העיקול ?

פורסם
לא אכתוב ממש ביקורת כי נהגתי עליה 2 דקות בכמה דרכים כפריות, פלוס כמה דקות כנוסע.

F**K איזה אלגנטיות של תנועה, בכל מהירות, בכל מצב, על כל כביש.

!

אז מה יש לנו פה על פי ראות עינך-

כל מהירות- אין נתונים.

כל זמן= 2 דקות + מספר דקות.

כל מצב=בכפר.

כל כביש=דרך כפרית.

:mm_yeah::mm_yeah::2gunfire:

פורסם

Z4 אני ארחיב מעט.

כל מהירות = בין 0 ל-150 קמ"ש (בעצם, לא אני מתבלבל, לא יכול להיות שנסענו 150 כי זה לא חוקי. אני משער שהגענו ל-80 קמ"ש. גם לא סביר שהגענו כל כך מהר ל-150...)

תנאים = דרך אחת סלולה די טוב ומהירה + דרך כפרית סלולה מעט פחות ומתפתלת (ועדיין די מהירה)

יש דברים שאפשר להרגיש גם בנסיעה מצומצמת כזו. אם נהגת על כמה מכוניות בחייך ואתה יודע לנצל את 2 הדקות כדי לחפש את מה שמעניין באמת ולא כדי להבין כמה שניות צריך ללחוץ על כפתור ה-ESP כדי לכבות אותו לגמרי (בין השאר, מסיבה זו כשאני לוקח מכונית לסיבוב קצר אני משאיר אותה על אוטומט ולא משחק עם הטיפטרוניק).

יחד עם זאת סייגתי את דברי שזו אינה נסיעת מבחן כי היא קצרה מדי.

אם יש עוד טענות אשמח להתייחס...

לגבי הסינים, נו צחקתי, לא דיברתי על ההודים שקנו אלא על הסינים שייקנו... בעתיד. אתה יכול להחליף את המילה סינים להודים / קוראנים או מה שתרצו, בכל מקרה - לא ג'נטלמנים בריטיים...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

...ה-XF שמה קצת בפרופורציה את כל העניין הזה ומזכירה את ההבדל בין רכב שהוא "רק" איכותי, לבין יוקרה אמיתית.

...

כרגיל אצל יגואר יש שמועות על בעיית אמינות רצינית ב .XF

ה XF היא מכונית יוקרה אבל לא מכונית איכות

מסכים איתך. מדובר במתחרה חזקה לסדרה 5, מרצדס E וכדומה. ...

אני לא בטוח שלקוח של רכב מסיבי ,שמרני וגרמני מחפש מכונית שגורמת לך להזיל ריר.

יגואר חזרה לימים של פעם שהמכוניות שלהם היו בולטות על הכביש ולא סתם עוד מכונית יוקרה.

נראה איך תיראה ה E TYPE החדשה.

אייל

פורסם

אתה יכול להרחיב מאיפה השמועות על בעיות איכות? אני יודע שבהתחלה היו בעיות איתה, אבל ממה שאני זוכר היא דווקא זכתה לאחורנה בציונים גבוהים.

emotion of motion

• תוכן חדש...