Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם, אני מחפש מקום טוב באזור המרכז לקניית נרגילה וטבק (איכותי) וכל הדברים הנילווים אין לי מושג מה אמור להיות בכל החבילה של הנרגילה, אתמול הייתה הפעם הראשונה שעישנתי נרגילה... :oops:

מישהו יכול בבקשה לרשום לי מה צריך?

ומאיפה אפשר לקנות את הכל, וכמובן מה המחירים?

תודה לכל העוזרים ושבת שלום!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע שיש חנות נרגילה בנס ציונה ברחוב הרצל הראשי לכיוון רחובות אחרי תחנה מרכזית.

אין לי מושג מה הטיב. מחירים זה לא משהו משמעותי, מלבד רכישת הנרגילה עצמה שעלותה סביב ה100+, תלוי בגודל

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

"אום כולתום" יפו רחוב יפת, אם עוד לא סגרו את המקום אחרי הרצח האחרון שם.

גם שוק הפשפשים יפו, אבל תזהר מהמוכר החינני שבנדיבות אופיינית הזהיר אותי מלקנות את הטבק

במדף השמאלי (אותו מדף ממנו הוא מכר לי שבוע קודם חבילה ) "כי הוא מסרטן", והפנה אותי לטבק טוב יותר ממדף ב' .

פורסם

ואיך המחירים שלהם? הם פתוחים ביום שבת?

מישהו שמע על ההבדלים בין הגחלים ויכול להסביר לי בבקשה?

פורסם

תעלה לצפון, תגיע לכפר יסיף. בכניסה הדרומית, בכביש הראשי מצד שמאל תראה חנות ענקית לנרגילות, ובמחירי זנות. תגיד לי תודה אחרי זה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
ואיך המחירים שלהם? הם פתוחים ביום שבת?

המחירים מופיעים באתר שלהם, גם הטלפון והכתובת. כל מה שצריך זה להתקשר ולשאול אם הם פתוחים בשבת?

או שאולי אתה רוצה לחסוך 5 אגורות על שיחת טלפון :?::roll:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
תעלה לצפון, תגיע לכפר יסיף. בכניסה הדרומית, בכביש הראשי מצד שמאל תראה חנות ענקית לנרגילות, ובמחירי זנות. תגיד לי תודה אחרי זה.

אין ספק שבכפר יאסיף יש מחירי זנות, הבעיה זה המיקום, ממש בצפון הארץ.

ביפו המחירים קצת יקרים יותר, אבל בשביל קניה ממוצעת, אין טעם לנסוע בשביל זה לכפר יאסיף, אלא אם זה כבר על הדרך.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
אין ספק שבכפר יאסיף יש מחירי זנות, הבעיה זה המיקום, ממש בצפון הארץ.

ביפו המחירים קצת יקרים יותר, אבל בשביל קניה ממוצעת, אין טעם לנסוע בשביל זה לכפר יאסיף, אלא אם זה כבר על הדרך.

בידיוק מה שבאתי לכתוב. לסוע עד הכפר בשביל זה, בזבוז. הכסף על הדלק יעלה יותר מאשר לקנות באיזור המרכז. אבל אם כבר יצאתם לטיול בצפון הארץ, חובה להכנס.

איזה "כיף" לי שאני גר ליד זה...

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
מחירים זה לא משהו משמעותי , תלוי בגודל

מה זאת אומרת ?

תסביר בבקשה.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• תוכן חדש...