Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שאלתי היא פעם בכמה זמן מתעדכנים הנתונים באתר של רשם המשכנות?

אני מעוניין לרכוש רכב,שמשועבד לבנק.אתמול בעל הרכב הסיר את השעבוד.

עשיתי בדיקה באתר של רשם המשכנות ולהפתעתי עדיין הופיע שעבוד,כשקראתי את השורות הקטנות ראיתי שהדוח מעודכן ל15 לחודש (אתמול היה ה-17).

אז מישהו יודע ?

פורסם

אז אם ככה,אין גם אפשרות לעשות העברת בעלות עד שהנתונים לא מתעדכנים?

או שהנתונים אצל הדואר עדכניים יותר?

פורסם

אין לי מושג.

השאלה היא אחרת - למה לרכוש רכב שיש ספק קל שבקלים שחל עליו שיעבוד? תמתין עוד כמה ימים, אומרים שהסבלנות משתלמת :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם השעבוד שרשום ברשם המשכונות הוטל ע"י אותו בנק של המוכר ויש בידך אישור הבנק (להקפיד על מקורי עם חותמת ושתי חתימות של מורשים!) על הסרת השעבוד,לא צפויה בעיה עם העברת הבעלות היות והיום הבנקים מחוברים און ליין למחשב משרד הרישוי והם מסירים את ההגבלה במכירתו מיידית. אם ברישיון הייתה הגבלה והיום אתה יכול להעביר בעלות,סימן שהבנק אכן ביטל השעבוד.

הטפסים לרשם המשכונות נשלחים בדואר וכל הפרוצדורה לוקחת זמן,זה לא צריך להפריע להעברת הבעלות. אם לא ניתן להעביר בעלות,יתכן ויש בעיה אחרת או עיקול/שעבוד אחר אבל זה נכון לכל רכב שהוא ובכל מקרה,תמיד שווה להיזהר ולהקפיד.

אני רכשתי רכב שהיה משועבד,הלכתי עם המוכר לבנק,תוך 10 דקות הוסר השעבוד ואחרי 5 דקות כבר העברנו בעלות בדואר והכל הלך חלק ופשוט.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

spidrman אתה בטוח במה שאתה אומר?

כי יש לי ביד טופס ביטול שעבוד לרכב,ובעזרת קשרים בסניף דואר מסויים לפי בדיקת מספר רכב האוטו עדיין משועבד.

לדברי הפקידה ככה זה,לוקח מספר ימים העדכון במערכת.

ואם ברצוני לעשות את העברת הבעלות מיד ולהסיר את רישום השיעבוד מיד,אני יכול לגשת למשרד הרישוי ובהצגת הטופס הם מבטלים את השעבוד במיידי.

פורסם

ראשית אומר שאני מסכים לאמירת קודמי: החפזון מהשטן, והחילזון מהשפן....:lol: למה לך לקנות בלחץ? ואם מישהו אחר מלחיץ אותך, נניח המוכר - קח בחשבון שייתכן שיש לו סיבה לעשות זאת...

תיקון טעות שיש לכם: יש הבדל בין רכב משועבד, שאז תהיה בעיה גם להעביר בעלות - לרכב ממושכן. רכב ממושכן יעבור בעלות בלי בעיה היות והדואר לא מחובר לרשם המשכונות, וזה דורש בדיקה נפרדת של הרוכש. קח זאת בחשבון, וחכה בסבלנות עד לעדכון של אתר האינטרנט או פנה אליהם באמצעות קבלת הקהל או פקס (יש להם לדעתי שירות די מהיר של תשלום באינטרנט ומשלוח פרטי הרכב+אישור התשלום בפקס, והם מחזירים לך תשובה עוד באותו יום בפקס חוזר אם איני טועה).

בכל מקרה - אל תתעצל ואל תמהר, אתה קונה כאן מוצר בכסף רב!

פורסם

gidi

אצלי כך התנהלו הדברים,הלכתי עם המוכר לבנק המשעבד,אחרי 10 דקות מסר לי הפקיד טופס על הסרת השיעבוד שחתום גם על ידי מורשה החתימה בבנק, הוא ביטל און ליין את ההגבלה במשרד הרישוי כך שנוכל להעביר בעלות מיידית,הוא אמר שהטפסים ישלחו לרשם המשכונות ע"מ שגם זה יבטל את הרישום אצלו,(טרם בדקתי,זה היה לפני פחות משבועיים),

יצאנו מהסניף,הלכנו ברגל כשתי דקות,הגענו לסניף הדואר ונעשתה העברת בעלות. אם הייתה עדיין הגבלה,המחשב לא היה מן הסתם מאשר את ביצוע הפעולה.

לא יודע מה קורה אצלך,אולי בגלל שהמוכר לא ביקש זאת או שלא היה לחוץ למכור באותו יום,הוא לא ביקש מהבנק לבטל און ליין ולאפשר העברת בעלות? ככה זה נראה לי כי בסה"כ מה שאתה אומר זה שניתן יהיה להעביר בעלות במשרד הרישוי כנגד הצגת הטופס כלומר אתה צריך לרוץ במקום שפקיד הבנק ילחץ על כפתור...

תן למוכר לשבור את הראש. מרגע שניתן יהיה להעביר בעלות והבעלות ברכב תעבור על שמך בפועל ויהיה לך ביד מסמך מקורי ומהימן מהבנק המשעבד הרי הבנק לא יוכל ל"החזיר" את השיעבוד כי הוא בעצם התחייב כלפיך להסרתו.

החיים לא פשוטים אבל בשביל רכב שבאמת מתאים לך אולי כאב הראש שווה אך זה כמובן-שיקול שלך ושיהיה בהצלחה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה רבה לכם על התשובות המפורטות.

אחכה עד שגם באתר של משרד המשכנות תתעדכן ההורדה,ונבצע את הרכישה.

• תוכן חדש...