Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגל נסיעה לארה"ב אני מוכר את המערכת שלי.

רדיו דיסק אלפיין 9855R - נקנה בארץ. כולל קופסא מקורית וכל האביזרים שמגיעים איתו.

קומפוננט מורל דוטק MKII 5.25- נקנה בארץ. מגיעים עם הכל כולל הקופסא המקורית, מדבקות וכו'.

מונובלוק של קיקר KX600.1 - גם כן נקנה בארץ ומגיע עם כל האביזרים (כולל תעודת לידה) והקופסא המקורית.

מגבר 4 ערוצים של קיקר KX650.4 - נקנה בארה"ב, מגיע עם כל האביזרים (כולל תעודת לידה) אך אין לי את הקופסא.

כל הפריטים עדיין מורכבים ברכב (אני מהרצליה), ובמצב מצויין. לעולם לא עברו תיקון כלשהו.

כל הפריטים ימכרו למרבה במחיר אך אנא תחסכו ממני הצעות מגוחכות. אני מעוניין למכור הכל ולקנות חלקים חדשים בארה"ב אך אני לא אמכור בכל מחיר.

מעוניינים נא ליצור קשר בהודעה פרטית.

טל

מהרגע שפרסמתי את ההודעה קיבלתי כבר הודעות מ-10 אנשים שונים מה המחירים שאני רוצה עבור הרכיבים.

כפי שהסברתי להם, אין לי מושג מה המחירים היום של מוצרים אלו אך כפי שהסבירו לי, כנראה שהמחירים שציפיתי לקבל היו קצת גבוהים מדי.

לכן, אבקש ממי שפונה אלי, לא לשאול כמה אני רוצה אלה פשוט להציע מחיר.

אני אחזור לכל מי שפונה אלי.

תודה לכולם

טל

פורסם

לאחר שקיבלתי אינספור הודעות פרטיות, אלו המחירים שהחלטי לבקש על כל פריט:

רדיו דיסק אלפיין - 1500 ש"ח.

קומפוננט מורל - 700 ש"ח.

מגבר 4 ערוצים - 1500 ש"ח.

מגבר מונובלוק - 1200 ש"ח.

טל

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ביום שישי הקרוב אני טס לחו"ל.

כל הציוד עדיין למכירה - גם הקומפונננט.

הציוד פורק מהרכב מכיוון שהוא נמכר לפני כמה ימים.

בנוסף, ישנם אביזרים קטנים כמו כבלי RCA של סאונד קווסט (3 כבלים, 5 מטר כל אחד), מפצלי Y, 2 מפצלי מתח של סטינגר (כניסה אחת של 0G ו - 3 יציאות של 4G) וכו' וכו'.

טל

• תוכן חדש...