Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב אני אומר אני מאוד מצטער אם פגעתי, ועכשיו למאזדות 3 אני מתעקש שעושים ניתוק סטרטר ואמובולייזר מקורי כך שאין קשר לדלק אם התינו אצלו ניתוק משאבת דלק זו יכולה להיות הבעיה או שזה היה קו מחשבה של איש הדיאגנוזה.

אבל הקטע הוא שאני עובד יום יום עם הרכבים הללו ובוודאות מעולם לא נתקלתי בניתוק דלק.

יכול להיות שזו התקנה פרטית ולא מסחרית(ניו קופל) ולכן עשו לו ניתוק כזה.

ואריאל אני מאוד מקווה שזה אכן יפתור לך את הבעיה במידה ולא תעדכן.

וברשותך תרשום איזה ניתוקים היו לך ואיזה סוג עלוקה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במידה והכל מקורי , למה מרכיבים קודן במאזדה 2008 ?

וכשפותחים סויץ' ללא ניטרול הקודן, משאבת הדלק לא משמיעה רעש ואין סטרטר ?

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

כמובן שמנסים להניע ללא הרשאת הקודן אין סטרטר

לגבי משאבת הדלק, לא ידעתי שאפשר לשמוע אותה..

פורסם

אז ככה ראשית המערת PATS של הרכב חכמה בהרבה מהקודניות, הקודניות הן רק עיניין של הביטוח אם אתה שואל אותי מקצועית הן רק פתח לצרות.

ולגבי הסטרטר והמשאבה מאוד תלוי איזה ניתוקים קיימים ברכב.

ולך טוריאן כן כאשר פותחים את הסוויץ והכל תקין למשאת הדלק נשמע מעיין בזזזז בערך 3 שניות.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים,

(מדובר במזדה 3 2006)

יש לי בעיה דומה למה שתואר פה -- אחרי שהרכב עומד כמה שעות, הוא מתניע רק אחרי כמה נסיונות.

חוץ מזה עובד תקין.

זה הופיע ממש מייד אחרי טיפול 15K.

המוסכניק (מוסך מורשה) אמר שיכול להיות שוסת לחץ במשאבת דלק לא שומר לחץ, ושאם זה המצב צריך להחליף משאבה. לטענתו לא יכול להיות שזה קשור לטיפול, ושזה מקרי שזה הופיע באותו זמן.

שאלותי היא:

1. האם האבחון שלו נשמע הגיוני? אם כן, מה הדרך הזולה לפתור את הבעיה?

2. האם יכול להיות שזה נגרם בגלל פעולה שנעשתה בטיפול?

תודה!

גיורא

• תוכן חדש...